Nana Princess: Σπουδαία διάκριση από το TripAdvisor «ως μία Best of the Best» επιλογή

Nana Princess: Σπουδαία διάκριση από το TripAdvisor «ως μία Best of the Best» επιλογή

Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.

arthrou-nana

Sponsored Content

Μία διάκριση που προήλθε μέσα από τις χιλιάδες θετικές κριτικές και απόψεις από την παγκόσμια κοινότητα του TripAdvisor η οποία διέκρινε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του Nana Princess.

nana-princess2
nana-princess5

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις 8 εκατομμύρια καταχωρίσεις, ποσοστό κάτω του 1% πετυχαίνει αυτό το ορόσημο.

Γενικότερα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην πρώτη θέση των αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις στην πλατφόρμα του TripAdvisor - σε πανελλαδικό μάλιστα επίπεδο - με βάση τις θετικές αξιολογήσεις των επισκεπτών, την πρωτιά καταλαμβάνει το Nana Princess. Αξίζει να σημειωθεί, σε επίπεδο Κρήτης, στην αντίστοιχη αξιολόγηση, καταλαμβάνουν την 1η και την 2η θέση αντίστοιχα το Nana Princess και το Nana Golden Beach.

nana-princess1

Να τονίσουμε ότι το «Nana Princess» είναι το μοναδικό ξενοδοχείο με 9,9 βαθμολογία στα 10, στις κριτικές στην πλατφόρμα του Booking.com.


«Best of the Best»

Το βραβείο Travellers’ Choice Best of the Best τιμά το υψηλότερο επίπεδο αριστείας στα ταξίδια. Απονέμεται σε όσους λαμβάνουν μεγάλο αριθμό πολύ θετικών κριτικών και απόψεων από την κοινότητα του Tripadvisor σε μια περίοδο 12 μηνών.

nana-princess6

Βραβεία Travellers’ Choice Best of the Best 2024

Κάθε χρόνο, βραβεύονται οι προορισμοί, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τις δραστηριότητες που αγαπούν οι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, με βάση κριτικές και αξιολογήσεις που συγκεντρώθηκαν σε διάστημα 12 μηνών. Έτσι, οι νικητές των βραβείων Travellers’ Choice Best of the Best επιλέγονται από το κοινό, δηλαδή από πραγματικούς ταξιδιώτες από όλα τα μέρη της γης, που μοιράζονται πραγματικές απόψεις και ιστορίες.

nana-princess3

Ο κ. Μανόλης Μαρής, Γενικός Διευθυντής των Nana Hotels δήλωσε με αφορμή τη σπουδαία διάκριση:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι καθώς για ακόμα μία φορά οι ίδιοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μας τιμούν με την προτίμησή τους, την ψήφο τους και εν τέλει το βραβείο αυτό. Πρόκειται για μία ακόμα επιβεβαίωση των αδιαπραγμάτευτα υψηλών παροχών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης