Μενού για... απαιτητικούς στο Belvedere στη Μύκονο

Από σαλάτα σπανακόπιτα μέχρι μαύρο μπακαλιάρο και μους σμυρναίικο κουλούρι

Το Belvedere, το εστιατόριο του ομώνυμου εμβληματικού ξενοδοχείου στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, φέτος το καλοκαίρι υποδέχεται το κοινό στον ανανεωμένο του χώρο, με ένα νέο menu που υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος chef Νίκος Ζερβός. Ετσι όσοι αγαπούν τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα θα μπορούν να απολαύσουν αυθεντικές γεύσεις με σύγχρονη προσέγγιση, αλλά και έμπνευση από τη μυκονιάτικη παράδοση.

Για να πάρετε μία γεύση από τις προτάσεις του Belvedere, μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν: το carpaccio τόνου με αυγοτάραχο Μεσολογγίου, η πανακότα κόκκινης πιπεριάς με χτένι, καβούρι & σάλτσα σπανάκι με πορτοκάλι, η σαλάτα σπανακόπιτα με φύλλο ψημένο με στακοβούτυρο και βινεγκρέτ μέλι, τα ντολμαδάκια με μαρούλι γεμιστά με καραβίδα, με πουρέ πατζαριού, μους αυγολέμονου και σιρόπι μαϊντανού, ο μαύρος μπακαλιάρος με ρύζι basmati, βασιλικό, quinoa salsa, μάνγκο και στα γλυκά, η μους μοσχολέμονο και η μους σμυρναίικο κουλούρι, με γαλάκτωμα ελληνικού καφέ και παγωτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr