Grand Hotel Excelsior Vittoria: Το αγαπημένο ξενοδοχείο των διασημοτήτων

Μόλις 47 χιλιόμετρα από την Νάπολη το πολυτελές ξενοδοχείο του Σορέντο Grand Hotel Excelsior Vittoria είναι το ιδανικό μέρος για όποιον θέλει να επισκεφθεί το Κάπρι και να περιηγηθεί στην Ιταλική Ριβιέρα

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Grand Hotel Excelsior Vittoria άνοιξε τις πύλες του στο Σορέντο, μόλις 47 χιλιόμετρα από την Νάπολη, το 1834. Σκαρφαλωμένο στην άκρη ενός βράχου με θέα τον κόλπο της Νάπολης το πολυτελές κατάλυμα είναι το ιδανικό σημείο για όποιον θέλει να γνωρίσει την μαγευτική Ιταλική Ριβιέρα.



Το ξενοδοχείο διαθέτει 92 δωμάτια και σουίτες, μια μεγάλη πισίνα, ελαιώνα και κήπους με λεμονιές. Από όταν άνοιξε μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει πολλούς διάσημους και βασιλείς, όπως τον τενόρο Ενρίκο Καρούζο, προς τιμήν του οποίου υπάρχει η ομώνυμη σουίτα, τον βασιλιά της Αγγλίας Εδουάρδο, ο οποίος ήταν τακτικός πελάτης μαζί με τις εκάστοτε ερωμένες του, τον Όσκαρ Ουάιλντ και πρόσφατα, ο Πιρς Μπρόσναν το επέλεξε για τις διακοπές του.



Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Terrazza Bosquet Seafront Restaurant έχει βραβευθεί με αστέρια Μισελέν ενώ για ένα χαλαρωτικό ποτό το μπαρ Vittoria προσφέρει εκπληκτική θέα στην γύρω περιοχή. Ένα ακόμα μπαρ καθώς και εστιατόριο βρίσκονται δίπλα στην πισίνα. Επίσης, στην διάθεση των πελατών υπάρχουν γυμναστήριο, σπα και παιδική χαρά.



Από το Σορέντο, όποιος θέλει πηγαίνει στο νησί Κάπρι με καραβάκι σε λιγότερο από μία ώρα, η πόλη είναι ο αγαπημένος τόπος διακοπών της διάσημης Ιταλίδας ηθοποιού Σοφίας Λόρεν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr