Τον γαστρονομικό πλούτο της Μήλου εξυμνεί ο βρετανικός Guardian
Με ένα εκτενές άρθρο, η βρετανική εφημερίδα πλέκει εγκώμια για το φαγητό, αλλά και το απαράμιλλο σκηνικό του φυσικού τοπίου του νησιού
Το γαστρονομικό πλούτο της Μήλου αναδεικνύει ο βρετανικός Guardian με ένα εκτενές άρθρο, στο οποίο εξυμνεί το φαγητό, αλλά και το απαράμιλλο σκηνικό του φυσικού τοπίου του νησιού.
Η αρθρογράφος, Αμάντα Δερδάνις που επισκέφτηκε το νησί, γράφει για τις γεύσεις που συνάντησε σε όλα τα εστιατόρια που επισκέφτηκε και που, όπως αναφέρει, «μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας φρέσκιες πρώτες ύλες, ενώ οι τιμές είναι λογικές».
Στο κείμενο γίνεται ειδική αναφορά και στους γεωλογικούς σχηματισμούς του κυκλαδίτικου νησιού, το οποίο απαριθμεί πάνω από εβδομήντα παραλίες.
Η αρθρογράφος περιγράφει την ομορφιά του Σαρακήνικου, για το οποίο μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι «η εικόνα του μοιάζει σαν να έχει τεθεί σε επεξεργασία μέσω του photoshop».
Απέσπασε GUINNESS WORLD RECORD και φέρει την υπογραφή της Unilever Food Solutions, που απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά και ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από περισσότερη ανθρωπιά, ενσυναίσθηση και όραμα.
Σύμφωνα με την έρευνα COSMOTE - ΕLTRUN 2024 καταγράφεται συνεχής πρόοδος στις επιχειρήσεις με 1-50 εργαζόμενους, την ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας, ενώ υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.