«Αρωμα» Ελλάδας στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης
28.06.2019
19:04
Το Grasidi, σε περιμένει στην «κρυφή» αυλή του ξενοδοχείου Grand Hyatt Istanbul, έτοιμο να φέρει τον αέρα του Αιγαίου στα ζεστά βράδια του καλοκαιριού, μέσα από ελληνικούς και τούρκικους μεζέδες
Το ξενοδοχείο Grand Hyatt Istanbul γίνεται σημείο συνάντησης αυτού του καλοκαιριού, με το Grasidi Meyhane, το νέο εστιατόριο που βρίσκεται μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο μακριά από τον θόρυβο της πόλης. Το Grasidi Meyhane είναι το νέο μέρος για όσους θέλουν να ζήσουν αξέχαστα βράδια με τους αγαπημένους τους, και για αυτούς που αναζητούν νέα μέρη για να περάσουν τις καλοκαιρινές νύχτες στο Grand Hyatt Istanbul.
Το Grasidi Meyhane μετατρέπεται στον απαραίτητο καλοκαιρινό χώρο, έχοντας μια νοσταλγική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από το γρασίδι, τα ξύλινα έπιπλα, τα μικρά φωτάκια και τη μουσική από τις ταβέρνες. Το εστιατόριο Grasidi Meyhane θα είναι ανοιχτό από τον Ιούνιο και θα λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, έτοιμο να φιλοξενήσει όσους αναζητούν ένα ξεχωριστό μέρος για να περάσουν απολαυστικές και αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους τους.
Το γευστικότατο μενού του εστιατορίου έχουν επιμεληθεί από κοινού ο Serkan Yaman, ο σεφ του Grand Hyatt Istanbul, και ο Κωνσταντίνος Χατζημωυσιάδης, σεφ του Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, και περιλαμβάνει μια πλούσια ποικιλία ορεκτικών, όπως πικάντικη πάστα τυριού, σαλάτα θαλασσινών, atom, φάβα, τηγανιτό ψάρι με σάλτσα από ταχίνι, τηγανιτές τραγανές γαρίδες, σαγανάκι, και πολλά ακόμα πιάτα που συνδυάζουν ελληνικές και τούρκικες γεύσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Grasidi Meyhane:
+90 212 368 1194
grasidi@hyatt.com
Το Grasidi Meyhane μετατρέπεται στον απαραίτητο καλοκαιρινό χώρο, έχοντας μια νοσταλγική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από το γρασίδι, τα ξύλινα έπιπλα, τα μικρά φωτάκια και τη μουσική από τις ταβέρνες. Το εστιατόριο Grasidi Meyhane θα είναι ανοιχτό από τον Ιούνιο και θα λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, έτοιμο να φιλοξενήσει όσους αναζητούν ένα ξεχωριστό μέρος για να περάσουν απολαυστικές και αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους τους.
Το γευστικότατο μενού του εστιατορίου έχουν επιμεληθεί από κοινού ο Serkan Yaman, ο σεφ του Grand Hyatt Istanbul, και ο Κωνσταντίνος Χατζημωυσιάδης, σεφ του Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, και περιλαμβάνει μια πλούσια ποικιλία ορεκτικών, όπως πικάντικη πάστα τυριού, σαλάτα θαλασσινών, atom, φάβα, τηγανιτό ψάρι με σάλτσα από ταχίνι, τηγανιτές τραγανές γαρίδες, σαγανάκι, και πολλά ακόμα πιάτα που συνδυάζουν ελληνικές και τούρκικες γεύσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Grasidi Meyhane:
+90 212 368 1194
grasidi@hyatt.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr