Το στυλ της παραλίας

Beachwear everywhere ήτοι μαγιό, γυαλιά ηλίου, σαγιονάρες και ό,τι χρειάζεται ένας άνδρας για να ξεχωρίσει μέσα και έξω από τη θάλασσα, αυτό το καλοκαίρι.

Sponsored Content

Τώρα που το θερμόμετρο ανεβαίνει και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις ακτές, το καλό στυλ είναι απαραίτητο αν θέλετε να σας προσέξουν. Για αυτό πριν από όλα, περάστε μια βόλτα στο Golden Hall για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να ζήσετε στο έπακρο την καλύτερη εποχή του χρόνου. Ευτυχώς οι επιλογές που έχετε είναι πολλές.

Μπλε μαγιό - βερμούδα με σχέδιο Tommy Hilfiger, στο ιδανικό μήκος. Θα το βρείτε στο κατάστημα Tommy Hilfiger (ισόγειο).

Μαύρο μαγιό Calvin Klein με λευκό λογότυπο, ιδανικό για γυμνασμένους σωματότυπους. Θα το βρείτε στο κατάστημα Calvin Klein Jeans (ισόγειο).

Μαγιό με λογότυπο Boss στο κλασικό navy blue χρώμα, μια διαχρονική επιλογή. Θα το βρείτε στο κατάστημα Hugo Boss (1ος όροφος).

 
Πολύχρωμο μαγιό Vail της Napapijri για συναρπαστικές καλοκαιρινές περιπέτειες. Θα το βρείτε στο κατάστημα Napapijri (ισόγειο).

Ιδιαίτερες σχεδιαστικά σαγιονάρες με jean ύφασμα Diesel Sa-Mayemi Pk. Θα τις βρείτε στο κατάστημα Diesel (ισόγειο).  

Ray Ban μαύρα γυαλιά ηλίου με μπλε φακούς για να είστε προστατευμένοι τον ήλιο. Θα τα βρείτε στο κατάστημα Grand Optical (ισόγειο).  

 Sport Attitude με αυτό το μαύρο μαγιό Water Sports με λογότυπο Emporio Armani. Θα το βρείτε στο κατάστημα Runner Store (ισόγειο).  

iPhone 14 Pro με κύρια κάμερα 48 MP για έως και 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση και τέσσερις επιλογές ζουμ για ασύλληπτες φωτογραφίες και video. Θα το βρείτε στην iStorm (1ος όροφος).


Γιατί όποιον προορισμό κι αν επιλέξετε αυτό το καλοκαίρι, όλοι οι δρόμοι περνούν από το Golden Hall. Βρείτε περισσότερες επιλογές εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr