Αυτά τα 3 νέα «ραντεβού» της Κωτσόβολος, αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών

Αυτά τα 3 νέα «ραντεβού» της Κωτσόβολος, αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών

Στην εποχή των έντονων ρυθμών και στην γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητα, το να ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν πραγματικά καινοτόμες υπηρεσίες, που λύνουν τα χέρια και εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, είναι πάντοτε συναρπαστικά ανακουφιστικό.

final_KVISUAL
Sponsored Content

Αυτή ήταν η αίσθηση που νιώσαμε κάνοντας χρήση της υπηρεσίας «Κωτσόβολος στο Σπίτι», όπου στην κυριολεξία το αγαπημένο brand έρχεται δωρεάν στον χώρο σου για να σου αλλάξει όσα πίστευες για την εξυπηρέτηση, όποια κι αν είναι η ανάγκη (μετακόμιση, ανακαίνιση ή απλώς ανανέωση). Τη δοκιμάσαμε, λοιπόν, και μπορούμε ανεπιφύλακτα να ισχυριστούμε ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, κατά την οποία εξειδικευμένοι, άριστα εκπαιδευμένοι σύμβουλοι με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, σου προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις για τον χώρο σου βάσει των αναγκών, των προτιμήσεων και του προϋπολογισμού σου. Αυτό συνέβη και στην περίπτωσή μας, που θέλαμε να εγκαταστήσουμε κάποια κλιματιστικά στο νέο μας σπίτι. Και, όντως, με την υπηρεσία αυτή νιώσαμε σαν να ήρθε το κατάστημα Κωτσόβολος στο σπίτι μας και είδαμε να «ξεδιπλώνονται» μπροστά μας οι καλύτερες δυνατές επιλογές.Το μόνο που είχαμε να κάνουμε είναι να κλείσουμε online το ραντεβού μας σε μέρα και ώρα που μας εξυπηρετεί με τον εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων της Κωτσόβολος, μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας. Ο οποίος και ήταν άριστα καταρτισμένος ώστε να μας προτείνει αυτό που ακριβώς χρειαζόμασταν βάσει των αναγκών μας και εντός του διαθέσιμου budget μας, αφού πρώτα μελέτησε τον χώρο μας. Κατόπιν κάναμε επί τόπου την παραγγελία και την πληρωμή, παραλάβαμε πολύ άμεσα τα κλιματιστικά και αφού μας τα εγκατέστησαν την ίδια μέρα, πλέον νιώθουμε απόλυτα cool. Και το ακόμα πιο cool στην υπόθεση είναι, ότι πέρα των ολοκληρωμένων συμβουλών που πήραμε, είχαμε την πλήρη υποστήριξη του ανθρώπου που μας επισκέφθηκε σε όλα τα στάδια της αγοράς, μέχρι και την τοποθέτηση των κλιματιστικών, καθιστώντας την Κωτσόβολος one stop shop, γι’αυτό και τελικά σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε και εσείς.

Slotting

Αλλά, υπάρχει και ένας ακόμη λόγος να επιλέξει κανείς τον Κωτσόβολο. Ποιος; Η νέα υπηρεσία «Παράδοση με ραντεβού». Μέσω αυτής της πρωτοποριακής υπηρεσίας, μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία στο χώρο σου, επιλέγοντας είτε online, είτε σε φυσικό κατάστημα, είτε τηλεφωνικώς την ημέρα και το δίωρο παράδοσης που επιθυμείς, αφαιρώντας οριστικά περιττά άγχη, απώλειες χρόνου και απουσίες από τη δουλειά. Και εννοείται ότι από εδώ και πέρα θα τη χρησιμοποιούμε χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού μπορούμε, καθώς η εν λόγω υπηρεσία αφορά σε αποστολές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Γιάννενα και από ότι μάθαμε σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις.

MicrosoftTeams-image__1_
Κλείσιμο

Και εάν κάτι δεν λειτουργεί σπίτι σου, ο Κωτσόβολος σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις και 3ο ραντεβού μαζί τους. Πώς; Με την υπηρεσία «Επισκευή στο σπίτι σου». Έτσι κάναμε για την τηλεόραση που ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε «μαύρη οθόνη». Με ένα τηλεφώνημα και μέσα σε 24 ώρες, κλείσαμε το 3ο ραντεβού μας με την εταιρεία! Εξειδικευμένοι τεχνικοί ήρθαν στο σπίτι, και πολύ απλά και γρήγορα επανέφεραν την τηλεόραση στη σωστή της λειτουργία!

Κάπως έτσι, η Κωτσόβολος κάνει τη διαφορά και προσφέρει καινούριο νόημα στην καταναλωτική εμπειρία, κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι είναι πολλά περισσότερα από μια αλυσίδα τεχνολογίας.

Αν θες να μάθεις ακόμα περισσότερα για τα 3 αυτά πρωτοποριακά ραντεβού, μπες εδώ:

Κωτσόβολος στο Σπίτι | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr

Ραντεβού στον Κωτσόβολο! | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr

Tech at Home | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης