Εδώ το ανδρικό στυλ είναι στα καλύτερά του!

Αν αναζητείτε ιδέες και προτάσεις που υπηρετούν την ανδρική γκαρνταρόμπα και προσθέτουν στυλ και κομψότητα στην κάθε μέρα, τότε το Golden Hall είναι ο πιο ενδεδειγμένος προορισμός.

Sponsored Content 

Η εμφάνισή μας εκφράζει στοιχεία της προσωπικότητάς μας, είναι μια δήλωση του γούστου και των επιλογών μας, επιβεβαιώνει τη μοναδικότητά μας. Στο Golden Hall οι επιλογές είναι πολλές και η κάθε μία χωριστά προσθέτει μια ιδιαίτερη ψηφίδα στο ανδρικό στυλ, από την ένδυση και την υπόδηση μέχρι τις τεχνολογικές συσκευές που έχουμε πάντοτε μαζί μας. 

Στο κατάστημα της Nara Camicie (1ος όροφος) θα βρείτε πουκάμισα για κάθε ώρα της ημέρας. Άνετα, και μοντέρνα, συνδυάζονται με κάθε στυλ ντυσίματος και τονίζουν τον χαρακτήρα σας. Εμείς προτείνουμε το γκρι μακρυμάνικο πουκάμισο denim, που είναι ότι πρέπει για τα φθινοπωρινά βράδια.

Η πολυτέλεια και η κομψότητα κυριαρχούν στο κατάστημα Zegna (1ος όροφος) του γνωστού ιταλικού brand στον χώρο του ανδρικού ενδύματος. Ανακαλύψτε tailored κοστούμια, πουκάμισα, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ και αναζητείστε την σειρά «Triple Stitch» που αποτελεί μια εξαιρετική λύση για ένα casual outfit. Tα συγκεκριμένα ανδρικά suede triple stitch sneakers σε γκρι χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή.

Το Type Center (ισόγειο) δραστηριοποιείται στον χώρο της εκτύπωσης και των γραφικών τεχνών, αλλά και στα πολυτελή είδη δώρων. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το δερμάτινο, μονό πορτοφόλι Montblanc Meisterstuck 4CC με 4 θήκες πιστωτικών καρτών, 2 μεγαλύτερες πρόσθετες θήκες, ειδική θήκη για την ελληνική ταυτότητα και θέση για χαρτονομίσματα. Επιπλέον, χάρη στην υπηρεσία της προσωποποίησης μπορείτε να χαράξετε το μονόγραμμά σας.

Στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (ισόγειο) το HUAWEI Watch Ultimate Titanium Smartwatch τραβάει την προσοχή χάρη στον υπέροχο σχεδιασμό του με περιστροφικό κουμπί, την οθόνη AMOLED 1.5 ιντσών και τη δυνατότητα αμέτρητων προσόψεων. Ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό Smartwatch με κάσα Liquid Metal από ανοξείδωτο ατσάλι, ιδανικό για καταδύσεις, αδιάβροχο (έως 100 μέτρα) και  με ειδικά diving modes όπως scuba και ελεύθερη κατάδυση.

Στο κατάστημα της Nautica (ισόγειο) θα βρείτε όλα εκείνα που έχουν κάνει διάσημο το brand που αντλεί έμπνευση και ιδέες από τη θάλασσα και τα στοιχεία της. Η γαλάζια polo μπλούζα έχει κομψή κλασική γραμμή, γιακά με στρογγυλεμένες άκρες και κεντημένο λογότυπο στο στήθος. Είναι κατάλληλη για εμφανίσεις αθλητικές, casual, αλλά και πιο professional.

Το classic American cool στυλ με ένα preppy twist που θα βρούμε στο κατάστημα Tommy Hilfiger (ισόγειο) αντανακλάται απολύτως στα λευκά δερμάτινα sneakers με το ανάγλυφο λογότυπο. Έχουν χαμηλό κόψιμο και διαθέτουν απαλό suede φινίρισμα με διάτρητες λεπτομέρειες για επιπλέον άνεση. 


To Mi Store (1ος όροφος) είναι το πρώτο εξουσιοδοτημένο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα XIAOMI στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη! Εδώ θα βρείτε το Redmi Note 12 Pro+ 5G που κάνει τη flagship τεχνολογία ακόμα πιο προσιτή. Διαθέτει μεγάλο αισθητήρα εικόνας εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 200MP με OIS και φακό 7P. Σε συνδυασμό με αλγόριθμους τελευταίας τεχνολογίας και πολλά άλλα, αυτή η κάμερα σας δίνει τη δύναμη να δημιουργήσετε χωρίς όρια.

Χαρακτηριστική είναι η παρουσία της Oxford Company, με το κατάστημα του brand να αντανακλά την προσωπικότητα της μάρκας και να αποπνέει φινέτσα και κομψότητα. Η μπλε ζακέτα σε κανονική γραμμή με φερμουάρ, θα αποδειχθεί μία πασπαρτού επιλογή στην γκαρνταρόμπα σας, καθώς είναι ευκολοφόρετη και άνετη.

Και αυτό το φθινόπωρο, το Golden Hall είναι ο προορισμός που δίνει νόημα στην καθημερινότητα σου!

  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr