Σε αυτό το σπίτι θέλεις να μείνεις!

Σε αυτό το σπίτι θέλεις να μείνεις!

Ο απόλυτος one-stop-shop προορισμός που μας δίνει έμπνευση, ιδέες και όλα όσα θα χρειαστούμε για ένα σπίτι όπως το ονειρευόμαστε.

HOME23_963x541

Sponsored Content

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας χτυπά το κουδούνι του διαμερίσματος των νεοαφιχθέντων ενοίκων και τους καλωσορίζει. Αρκεί όμως μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό για να καταλάβει πως σ΄ αυτό το σπίτι υπάρχει κάτι που του αρέσει πολύ. Τόσο πολύ που θα βρει δεκάδες αστείες αφορμές για να επιστρέψει ξανά και ξανά, για να τους ρωτήσει αν έχουν διακοπή νερού, να ζητήσει να χρησιμοποιήσει τον διάδρομο γυμναστικής, να αυτοπροσκαλεστεί για να δουν μαζί ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, και χίλια δυο άλλα. Δεν είναι παράξενο, είναι η πραγματικότητα: αν πας σε ένα σπίτι by Praktiker, θέλεις να πας να ξαναπάς και να ξαναπάς! 

«Σπίτι Praktiker» Εδώ… μένεις!

 Αυτό δείχνει  η ολοκαίνουργια καμπάνια της Praktiker για το σπίτι που  συνοδεύεται από τον κατάλογο «Σπίτι  2023-2024»που αναμένεται να κάνει αίσθηση καθώς δείχνει βήμα βήμα πως μπορούμε να μετατρέψουμε  το σαλόνι, την τραπεζαρία, το μπάνιο, την  κουζίνα, και την κρεβατοκάμαρα μας σε χώρους όπου νιώθουμε οικειότητα, ζεστασιά και θαλπωρή.  Στον απόλυτο λοιπόν one-stop-shop προορισμό βρίσκουμε όλα όσα θέλουμε για το σπίτι, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Από καρέκλες και χαλιά, πιάτα και μαχαιροπίρουνα, μέχρι σεντόνια και στρώματα, αρωματικά χώρου, κουζίνες και πολυμορφικούς καναπέδες. Και μάλιστα συνδυασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να έχουν αισθητική και χρώμα Μεσογείου, που τόσο μας ταιριάζει!

Κλείσιμο
pr_83775a

Ζώντας σε μια χώρα φτιαγμένη από φως, γαλάζιο και πράσινο και διαθέτοντας το ταμπεραμέντο του νότου, θέλουμε τα σπίτια μας να μας αντιπροσωπεύουν, να είναι σε αρμονία με το περιβάλλον και την προσωπικότητά μας.  Για αυτούς τους λόγους τα Praktiker δημιούργησαν το «Mediterranean Living» με μοναδικά concepts εμπνευσμένα από τον μεσογειακό τρόπο ζωής.

Home_Catalogue_Praktiker

“Mediterranean Living” έμπνευση

Ξεφυλλίζοντας τον Κατάλογο Σπίτι 2023 - 2024 θα πάρουμε ιδέες από μοναδικά concepts. Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον όπως προτείνει το Milos, με προϊόντα με έπιπλα και διακοσμητικά μίνιμαλ χαρακτήρα, σε εκρού και μπεζ αποχρώσεις, εμπνευσμένα από το χρώμα των ηφαιστειακών βράχων της Μήλου.

pr_81294

Ή να φέρουμε τη φύση στο σπίτι μας με το concept Matolia, με πράσινους και γήινους τόνους που θυμίζουν τις ελιές που καλλιεργούνται στην Ηλεία.  Να φέρουμε ιταλικό αέρα στον χώρο με μπλε και κίτρινους χρωματισμούς και το ζωηρό στυλ του Capri. Αλλά και να ταξιδέψουμε στην Ανδαλουσία με πινελιές τερακότας, και θερμές αποχρώσεις με το concept Malaga (αποκλειστικά στο site της εταιρίας).

pr_83707

Ο νέος κατάλογος Praktiker είναι στην πραγματικότητα ένα χρηστικό εργαλείο αφού μας καθοδηγεί για να βρούμε το ιδανικό για εμάς προϊόν και να το εντάξουμε στον χώρο μας με τον καλύτερο τρόπο. Για παράδειγμα, αν θέλουμε έναν καναπέ, θα μάθουμε ότι είναι καλό να ξεκινήσουμε μετρώντας τις διαστάσεις του χώρου που θα τοποθετηθεί, και να σκεφτούμε πόσο κοντά θα είναι τα υπόλοιπα έπιπλα. Έπειτα, να δώσουμε προσοχή στα υλικά κατασκευής ώστε να διασφαλίσουμε αντοχή στον χρόνο, να πάρουμε υπόψη τις προσωπικές μας ανάγκες (ίσως χρειαζόμαστε αποθηκευτικό χώρο ή δυνατότητα μετατροπής σε κρεβάτι), και να διαλέξουμε προσεκτικά το ύφασμα. Αφού αποφασίσουμε τι θέλουμε, θα δούμε κάποιους καναπέδες Nαπό τα προαναφερθέντα concepts αλλά και χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα που ταιριάζουν με την επιλογή μας.

pr_81672_1

Αντίστοιχα, θα διαλέξουμε τραπεζαρία, κρεβάτι, γραφείο ή χαλί. Είτε λοιπόν αγαπάμε τα χρώματα του φυσικού τοπίου, είτε προτιμάμε πιο έντονους τόνους,  είτε αναζητούμε ένα ζεστό περιβάλλον με πιο απαλές αποχρώσεις, παίρνουμε έμπνευση και βρίσκουμε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που θα διαμορφώσουν τον χώρο μας με τον τρόπο που ονειρευόμαστε.

pr_81860

Στη συλλογή θα βρούμε βέβαια και προτάσεις Art de la table, λευκά είδη, στρώματα και φωτιστικά, καθώς και έτοιμες ιδέες και λύσεις για τους χώρους του σπιτιού. Με την καθοδήγηση των Interior Experts θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ η υπηρεσία επιμέτρησης και τοποθέτησης θα μας λύσει τα χέρια. Στα συν οι 60 άτοκες δόσεις με την χρήση πιστωτικής, τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 299€, και το πρόγραμμα Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας

pr_83826_1

Τα Praktiker μας προσφέρουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε το σπίτι μας φιλόξενο, να στρώσουμε μεγάλα κυριακάτικα και γιορταστικά τραπέζια, να χαρούμε, να ξεκουραστούμε και να ανταμώσουμε σε καναπέδες που χωράνε όλοι! Αρκεί μια επίσκεψη σε ένα από τα 16 καταστήματα ή στο praktiker.gr.

Γιατί, Eδώ μένεις! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης