Ένα φθινοπωρινό γεύμα διαφορετικό από τα άλλα, μιας και η συνάντηση των εθελοντών της bwin με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» έδιωξε κάθε… μελαγχολικό συναίσθημα.
Εκδήλωση γαστρονομίας για τα προϊόντα των νησιών του Β. Αιγαίου με την Μπαρμπαρίγου
Εκδήλωση γαστρονομίας για τα προϊόντα των νησιών του Β. Αιγαίου με την Μπαρμπαρίγου
Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση προβολής των τοπικών προϊόντων και των γεύσεων των νησιών στο Ζάππειο Μέγαρο στο πλαίσιο της έκθεσης ΑΙΤΕ, «ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2023». Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.
Το «ταξίδι» στις γεύσεις και τα προϊόντα του Βορείου Αιγαίου έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, πρέσβειρα γαστρονομίας της Περιφέρειας με προσκεκλημένους πάνω από 100 διεθνείς buyers (touroperators, τουριστικά πρακτορεία) αλλά και Έλληνες δημοσιογράφους.
Η chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου όχι μόνο ξενάγησε τους καλεσμένους στα τοπικά προϊόντα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αλλά παρουσίασε και τις παραδοσιακές συνήθειες των νησιών της Π.Β.Α., καθώς και χαρακτηριστικά παραδοσιακά πιάτα που βασίζονται σε τοπικά προϊόντα των νησιών.
Επίσης μαγείρεψε στο περίπτερο της έκθεσης με τα καλούδια, που κατέφθασαν από τα νησιά. Οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν χταπόδι με μέλι, χάχλες με τοματίνια, φάβα, εξαιρετικά τυριά αλλά και γλυκά του κουταλιού με γιαούρτι και ήπιαν τα τοπικά κρασιά, ξηρά και γλυκά.
Ειδήσεις σήμερα:
21χρονος στον Βόλο πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ
Πολιτικό σοκ στις ΗΠΑ από την απόφαση δικαστηρίου ότι ο Τραμπ δεν δικαιούται να είναι υποψήφιος στις εκλογές
Γεωργία Λαλέ: Ποια είναι η δημιουργός της ροζ ελληνικής σημαίας που αποσύρθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης
Το «ταξίδι» στις γεύσεις και τα προϊόντα του Βορείου Αιγαίου έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, πρέσβειρα γαστρονομίας της Περιφέρειας με προσκεκλημένους πάνω από 100 διεθνείς buyers (touroperators, τουριστικά πρακτορεία) αλλά και Έλληνες δημοσιογράφους.
Η chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου όχι μόνο ξενάγησε τους καλεσμένους στα τοπικά προϊόντα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αλλά παρουσίασε και τις παραδοσιακές συνήθειες των νησιών της Π.Β.Α., καθώς και χαρακτηριστικά παραδοσιακά πιάτα που βασίζονται σε τοπικά προϊόντα των νησιών.
Επίσης μαγείρεψε στο περίπτερο της έκθεσης με τα καλούδια, που κατέφθασαν από τα νησιά. Οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν χταπόδι με μέλι, χάχλες με τοματίνια, φάβα, εξαιρετικά τυριά αλλά και γλυκά του κουταλιού με γιαούρτι και ήπιαν τα τοπικά κρασιά, ξηρά και γλυκά.
Ειδήσεις σήμερα:
21χρονος στον Βόλο πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ
Πολιτικό σοκ στις ΗΠΑ από την απόφαση δικαστηρίου ότι ο Τραμπ δεν δικαιούται να είναι υποψήφιος στις εκλογές
Γεωργία Λαλέ: Ποια είναι η δημιουργός της ροζ ελληνικής σημαίας που αποσύρθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα