Οι 10 συμβουλές της Δρ. Ρουθ για τέλειο σεξ - Πέθανε στα 96 της η διάσημη σεξολόγος

Η μικροκαμωμένη σεξολόγος που έφυγε από της ζωή έμεινε στην ιστορία για τις συμβουλές της

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών η Δρ. Ρουθ Γουεστχάιμερ, η πρόσχαρη, μικροκαμωμένη σεξολόγος που έγινε φιγούρα της ποπ κουλτούρας καθώς ενθάρρυνε τους Αμερικανούς να κάνουν σεξ συχνά. Η Δρ. Ρουθ έδινε μοναδικές συμβουλές για το πώς μπορούσε κάποιος να γίνει σπουδαίος εραστής και να κάνει καταπληκτικό σεξ.

Οι 10 καλύτερες συμβουλές της Δρ. Ρουθ
1. Η τέχνη του φιλιού
Οι αισθήσεις που προκαλούνται από τα φιλιά μπορεί να είναι τόσο καλές, τόσο έντονες, που μερικοί άνθρωποι μπορούν να φιλιούνται επί ώρες. Πολλοί άνθρωποι έχουν μια ζώνη ευχαρίστησης με επίκεντρο τη στοματική δραστηριότητα. Το φιλί, είναι μια ευγενική τέχνη. Επίσης, αν και πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τα γαλλικά φιλιά (δηλαδή τα φιλιά με βαθύ στόμα), κάποιοι άλλοι όχι. Δεν πρέπει να προσπαθείτε να μπείτε με το ζόρι στο στόμα αυτών των ανθρώπων, γιατί έτσι μόνο χαλάει η διάθεση.

2. Μην κάνετε έρωτα στο πρώτο σας ραντεβού
Το σεξ προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση. Αλλά το σεξ δεν είναι παιχνίδι. Το σεξ είναι μια σοβαρή πράξη που πρέπει να μοιράζονται υπεύθυνοι ενήλικες. Ένας σπουδαίος εραστής εντάσσει το σεξ σε μια συνολική σχέση και δεν κάνει ποτέ σεξ με κάποιον που μόλις γνωρίζει. Το να ενδίδετε στον πειρασμό να κάνετε σεξ πριν γνωριστείτε πραγματικά, μπορεί να οδηγήσει μόνο σε προβλήματα, όπως το να κολλήσετε μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Αλλά ακόμη και αν ξεφύγετε με την υγεία σας άθικτη, δεν θα κάνετε σπουδαίο σεξ.

3. Φτιάξτε τη διάθεσή σας
Ένας κοινός μύθος λέει ότι το καλό σεξ πρέπει να είναι αυθόρμητο σεξ, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το αντίθετο. Δεν λέω ότι το αυθόρμητο σεξ δεν μπορεί να είναι υπέροχο, αλλά σπάνια δύο άνθρωποι φτάνουν στο αποκορύφωμα της σεξουαλικής τους διάθεσης ακριβώς την ίδια στιγμή χωρίς κάποιο προγραμματισμό. Ένας λόγος είναι ότι οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν τον χρόνο. Έτσι, όσο πιο γρήγορα φτιάξετε το κλίμα τόσο καλύτερο θα είναι το σεξ.

4. Μάθετε τι χρειάζεται ο σύντροφός σας
Το σεξ δεν είναι μια εγωιστική πράξη. Το γεγονός ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να νιώσει τον οργασμό σας δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μοιραστεί την απόλαυσή σας ή εσείς τη δική του. Αν θέλετε να έχετε τους πιο δυνατούς οργασμούς -αυτούς που κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, την αναπνοή σας να κόβεται - τότε πρέπει να συνεργαστείτε και να δώσετε όσο περισσότερο από τον εαυτό σας μπορείτε ο ένας στον άλλον.

5. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας
Το σεξ δεν ήταν ποτέ ακίνδυνο.Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη έχει σοβαρές συνέπειες. Και στην εποχή του HIV και των ευρέως διαδεδομένων άλλων σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, οι κίνδυνοι έχουν πολλαπλασιαστεί τρομερά. Αν έχετε την εσφαλμένη αντίληψη ότι η προστασία του εαυτού σας αφαιρεί από την απόλαυση του σεξ, τότε έχετε χάσει το πραγματικά υπέροχο σεξ.

6. Μην πέφτετε σε ρουτίνα
Τις πρώτες 10, 20 ή ίσως και 100 φορές που θα κάνετε σεξ με κάποιον, θα νιώσετε έναν ενθουσιασμό που προέρχεται από το καινούργιο του πράγματος. Αλλά μετά από λίγο καιρό, αυτό το καινούργιο αρχίζει να φθείρεται. Για μερικούς ανθρώπους, η οικειότητα μπορεί να είναι ανακουφιστική, αλλά για άλλους, η ρουτίνα φέρνει τη φθορά.

7. Δεν υπάρχει τέλειος εραστής
Κανείς δεν γεννιέται τέλειος εραστής. Όλοι πρέπει να εξασκηθούν και να δουλέψουν για να γίνουν καλοί εραστές. Όποια προβλήματα κι αν έχετε, είτε πρόκειται για σημαντικά που σας εμποδίζουν να απολαμβάνετε το σεξ συνολικά είτε για δευτερεύοντα που σας εμποδίζουν να φτάσετε στο αποκορύφωμα της σεξουαλικής σας απόδοσης, μην τα αγνοείτε, μην περιμένετε να εξαφανιστούν από μόνα τους και μην περνάτε όλη σας τη ζωή υποφέροντας.

8. Χρησιμοποιήστε το άγγιγμα
Ερευνητές έχουν κάνει πειράματα στα οποία άφησαν μικρά πιθηκάκια μόνα τους σε ένα κλουβί χωρίς άλλα πιθηκάκια, και τα μικρά πιθηκάκια σύντομα τρελάθηκαν. Το να δώσουν σε αυτές τις μαϊμού μια μαλακή υφασμάτινη κούκλα που μπορούσαν να αγκαλιάσουν ήταν μερικές φορές αρκετό για να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τη μοναξιά. Μπορεί να είστε μαϊμού, αλλά εσείς και ο σύντροφός σας έχετε την ίδια ανάγκη να σας αγγίζουν.

9. Ικανοποιήστε τον σύντροφό σας ακόμη και αν δεν έχετε όρεξη για σεξ
Κάθε άνθρωπο δεν έχει πάντα την ίδια όρεξη ακι επιθυμία για να κάνει σεξ οπότε κανένα ζευγάρι δεν είναι απόλυτα ταιριαστό. Το ένα άτομο θέλει πάντα περισσότερο σεξ από το άλλο. Και καθώς περνούν τα χρόνια, οι ρόλοι αυτοί μπορεί ακόμη και να αλλάξουν, και στη συνέχεια να ξαναλλάξουν. Τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό; Να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Υποτίθεται ότι είστε εραστές, οπότε το ότι δεν έχετε διάθεση για οργασμό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να φτάσει στη σεξουαλική ικανοποίηση. Κανένας νόμος δεν λέει ότι και οι δύο σας πρέπει να έχετε οργασμό κάθε φορά.

10. Προσαρμογή στις αλλαγές που προκαλούνται από τη γήρανση
Καθώς περνούν τα χρόνια, το σώμα σας αλλάζει, και ορισμένες από αυτές τις αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο κάνετε σεξ. Μπορείτε να αρνηθείτε να προσαρμοστείτε- μπορεί να πείτε: «Αν δεν μπορώ να κάνω σεξ με τον τρόπο που έκανα παλιά, δεν θα το κάνω καθόλου». Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε καλό σεξ, ακόμη και σπουδαίο σεξ, μέχρι τα 90 σας, αλλά θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στη σεξουαλική σας ζωή.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά την απόπειρα κατά του Τραμπ, τι; Το σοκ στην κοινή γνώμη - Πόσο αλλάζουν τα δεδομένα στην αναμέτρηση με τον Μπάιντεν


Άγριο φονικό στη Φλώρινα: 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφο της πρώην του μέσα σε ψητοπωλείο

Θύελλα για τους ψευδομάρτυρες με τις κουκούλες που έκρυβαν λύτρα 56 εκατ. ευρώ στην υπόθεση Navartis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr