Ανυποχώρητοι οι ιδιώτες γιατροί, θα απέχουν από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση σήμερα και τη Δευτέρα

Ανυποχώρητοι οι ιδιώτες γιατροί, θα απέχουν από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση σήμερα και τη Δευτέρα

Βέβαιος ότι δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί η επίμαχη διάταξη είναι ο Υπουργός Υγείας, με τους ιδιώτες γιατρούς να απέχουν σήμερα και τη Δευτέρα από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

giatros_geniki_20181124
Εκτονώνεται η … ένταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ γιατρών και Υπουργείου Υγείας σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χθες δήλωσε ικανοποιημένος από την κάλυψη των προβληματικών περιοχών με ιδιώτες γιατρούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Ανυποχώρητοι στη «μίνι» κινητοποίησή τους παραμένουν οι γιατροί, συνεχίζοντας να ζητούν την απόσυρση της επίμαχης διάταξης.

«Από τις 8 περιοχές που είχαμε προβλήματα με τους ιδιώτες γιατρούς, τουλάχιστον στις 7 το πρόβλημα λύνεται, καθώς απαντούν στην έκκλησή μας να βάλουν πλάτη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, βοηθώντας τα δημόσια νοσοκομεία. Μιλάμε, μεταξύ άλλων, για την Ξάνθη, τη Δράμα, την Κοζάνη, τη Σπάρτη, με το μείζον πρόβλημα να αντιμετωπίζεται μέχρι στιγμής στην Κω», επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης σε χθεσινή συνέντευξή του (Σκάι).

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υπουργείου, σχολιάζοντας πως «ας κρίνει ο κόσμος αν έπαιξε ρόλο η διάταξη του υπουργείου για τη συνταγογράφηση, η οποία όμως δεν πρόκειται να εφαρμοστεί πλέον για όσους έβαλαν πλάτη». Σημειώνεται, πάντως, ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι η διάταξη που έχει προκαλέσει τον «πόλεμο» των τελευταίων ημερών δεν θα αποσυρθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Το δείπνο του Μακρόν στον Λούβρο για τους ηγέτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Το μενού έκπληξη, οι παρόντες και οι απόντες

Στην αντεπίθεση η τρανς κορη του Μασκ μετά την επίθεση του στη woke κουλτούρα: Τα έβγαλε όλα από το μυαλό του, δεν ήταν ποτέ δίπλα μου

Παύλος Πολάκης: Το bullying που ξεχείλισε το ποτήρι - Σόου σε Βουλή και ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαγραφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης