Φρεσκάδα και ασφάλεια με τη δύναμη της καινοτομίας
SANI_DT_Protothema_24_1057x684_01

Φρεσκάδα και ασφάλεια με τη δύναμη της καινοτομίας

Με στόχο την προστασία και την άνεση των κατανλωτών, η ΜΕΓΑ αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα της και προσφέρει άμεσα προσεκτικά μελετημένες λύσεις, για extra φροντίδα του δέρματος.

Sponsored content

Η ΜΕΓΑ επενδύει διαρκώς, αναβαθμίζοντας τις προδιαγραφές και τον σχεδιασμό των προϊόντων της, πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα, την ασφάλεια και την προστασία του καταναλωτή. Eπίσης, διερευνά συνεχώς τις συνήθειες, τις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών στην Ελλάδα και την ιδιαιτερότητα του τρόπου ζωής τους. Ειδικότερα για τις ανάγκες όσων χρησιμοποιούν προϊόντα ακράτειας, η ΜΕΓΑ φροντίζει εκτός από άριστη απορροφητικότητα, να τους προσφέρει άμεσα προσεκτικά μελετημένες λύσεις, ανταποκρινόμενη στις κάτωθι εξίσου σημαντικές ανάγκες τους:

• Extra φροντίδα του δέρματος για αποφυγή ερεθισμών.
• Αποδεδειγμένη προστασία από δυσάρεστες οσμές και αίσθηση φρεσκάδας, που διαρκεί.


Extra φροντίδα του δέρματος για αποφυγή ερεθισμών
Η φροντίδα του δέρματος και η αποφυγή ερεθισμών αποτελούν απόλυτες προτεραιότητες για τα προϊόντα ακράτειας, εξαιτίας της πολύωρης και καθημερινής χρήσης επιθεμάτων και εσωρούχων. Με βάση αυτά τα ευρήματα, σχεδιάστηκε η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani, με το πρωτοποριακό Sensitive Concept. Αυτή η ανεκτίμητη αξία στην προσωπική υγιεινή αναπτύχθηκε παγκοσμίως για πρώτη φορά από τη ΜΕΓΑ, στην Ελλάδα, με στόχο την απόλυτη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος. Τα προϊόντα Sani Sensitive έχουν σχεδιαστεί με πιστοποιημένα φιλικά υλικά, είναι ελεγμένα σε κορυφαία ανεξάρτητα εργαστήρια του εξωτερικού και φέρουν συστάσεις και εγκρίσεις έγκριτων φορέων.


Αποδεδειγμένη προστασία από δυσάρεστες οσμές και αίσθηση φρεσκάδας, που διαρκεί
Η ανάγκη για αποτελεσματική απορρόφηση των οσμών και αίσθηση φρεσκάδας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική. Σύμφωνα με έρευνες, το πρόβλημα των δυσάρεστων οσμών απασχολεί έντονα τους χρήστες προϊόντων ακράτειας, αποτελώντας τη δεύτερη προτεραιότητά τους μετά την απορροφητικότητα και την αποφυγή διαρροών. Ωστόσο, η κάλυψη αυτής της ανάγκης παρέμενε μέχρι πρότινος ελλιπής. Η μάρκα Sani Sensitive ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες με καινοτομίες στον σχεδιασμό του πυρήνα των προϊόντων, μοναδική τεχνολογία αποδεδειγμένου περιορισμού των δυσάρεστων οσμών και με ενσωμάτωση ειδικής τεχνολογίας φρεσκάδας, για αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί.

Επιστέγασμα της μέριμνας της μάρκας Sani Sensitive για κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών αναγκών των καταναλωτών με μοναδικές καινοτομίες είναι η Νο 1 θέση της σειράς Sani Sensitive στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen (Volume-Value market shares, 2023).


Nέα σειρά Sani Sensitive Fresh

H μάρκα Sani Sensitive, ως ο leader στην κατηγορία των προϊόντων ακράτειας καινοτομεί για ακόμα μια φορά, φέρνοντας μια νέα πνοή και φρεσκάδα στην κατηγορία των επιθεμάτων ελαφράς ακράτειας και των ελαστικών εσωρούχων μιας χρήσης (Pants).


Tα νέα προηγμένα προϊόντα ακράτειας Sani Sensitive Fresh, με καινοτόμο σχεδιασμό, προσφέρουν συνδυαστικά όχι μόνο εξαιρετική απορροφητικότητα, αλλά και μία απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας, χάρη στην πρωτοπόρο τεχνολογία Fresh (πυρήνας με ειδικό απορροφητικό υλικό, που απορροφά όχι μόνο την υγρασία, αλλά και τις οσμές).

H καινοτόμος τεχνολογία φρεσκάδας συνδυάζει:
• Ειδικό πυρήνα που εγκλωβίζει τις δυσάρεστες οσμές, καθώς ενσωματώνει την τεχνολογία Odour Control των εξειδικευμένων εργαστηρίων  Οlfasense της Γερμανίας, για επιστημονικά αποδεδειγμένο περιορισμό των οσμών για έως και 8 ώρες.
• Διακριτικό άρωμα που χαρίζει μοναδική, ευωδιαστή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, που διαρκεί.


Παράλληλα, τα νέα προϊόντα ακράτειας Sani Sensitive Fresh διατηρούν όλα τα προϊοντικά χαρακτηριστικά άριστης ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας της σειράς Sani Sensitive, προσφέροντας

• Και Αποδεδειγμένη Φιλική προστασία στο δέρμα (Sensitive σχεδιασμός).
• Και Αποτελεσματική Προστασία από διαρροές.
• Και Άριστη εφαρμογή και διακριτικότητα για ελευθερία κινήσεων.

Συγκεκριμένα διαθέτουν:
• Ενισχυμένο πυρήνα που απορροφά γρήγορα μεγάλη ποσότητα υγρασίας, διατηρώντας το δέρμα στεγνό.
• Υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα με εκχύλισμα χαμομηλιού, αλόης και βιταμίνης Ε, για έξτρα φροντίδα στο δέρμα.
• Wider back σχεδιασμό στο μεγάλο μέγεθος των γυναικείων επιθεμάτων για extra προστασία ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα.
• Τεχνολογία Comfi-Fit για άνεση και άριστη εφαρμογή στο σώμα (Ελαστικά εσώρουχα).
• Είναι κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία)


Συνιστώνται από τους ειδικούς:
Επίσης, τα προϊόντα Sani Sensitive Fresh έχουν την έγκριση της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, τη Σύσταση της Ελληνικής Εταιρείας Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης και της ‘Ενωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.


Τα προϊόντα Sani Sensitive Fresh είναι σχεδιασμένα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι τελευταίες τάσεις προς τη βιώσιμη ανάπτυξη προβλέπουν διαρκή επανασχεδιασμό των προϊόντων και διαδικασιών, καθώς και σημαντικές επενδύσεις (π.χ. σε ΑΠΕ), με υιοθέτηση των αρχών της κυκλικής οικονομίας και παράλληλη προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης και της προϊοντικής διαφάνειας.

Η ΜΕΓΑ, στην προσπάθειά της να συμβάλλει σε ένα καλύτερο αύριο, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και υλοποιεί συγκεκριμένα περιβαλλοντολογικά προγράμματα. Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι συνειδητή αυτοδέσμευσή της που πηγάζει από τις ίδιες τις αρχές και τις αξίες της. Με το στρατηγικό πλάνο Act Green: Redesign - Reduce - Recycle, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Θέτει στόχους που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη κάνοντας πραγματικότητα το όραμά της για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.

Τα προϊόντα Sani Sensitive είναι σχεδιασμένα με σεβασμό στο περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα:
• Για την παραγωγή τους η ΜΕΓΑ προμηθεύεται 100% ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ και ΣΥΘΗΑ).**
• Η ΜΕΓΑ υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα έργα αυτοπαραγωγής ενέργειας στην Ελλάδα. Η επένδυση αφορά σε εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων συνολικής ισχύος 3MWp, σε 25.000 τ.μ. οροφής των κτιριακών της εγκαταστάσεων στις Αχαρνές.

ΜΕΓΑ: Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων


• Η ΜΕΓΑ έχει λάβει τη Διεθνή Πιστοποίηση Zero Waste to Landfill, σε επίπεδο Platinum, καθώς, τόσο το 2022 , όσο και το 2023, η μονάδα παραγωγής της έχει επιτύχει 99,8% ποσοστό ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης του waste της παραγωγής.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.***

Οι σακούλες συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία, μέσα από αυστηρή διαδικασία ανακύκλωσης, όπου ελέγχεται η ασφάλεια του υλικού.***
Tα ελαστικά εσώρουχα διαθέτουν πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης, με πιστοποίηση FSC®.

** Πιστοποιημένο και ελεγμένο από εξωτερικό φορέα.
*** Ελέγξτε τις τοπικές διαδικασίες ανακύκλωση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης