Νέες καθυστερήσεις στην επιλογή διοικητών νοσοκομείων – Πού κολλάει η διαδικασία

Δεν είναι ακόμη έτοιμοι οι πίνακες με τους 15 επικρατέστερους υποψηφίους ανά νοσοκομείο, με την όλη διαδικασία μέχρι να τοποθετηθούν οι νέοι διοικητές να πηγαίνει και άλλο προς τα πίσω

Σημαντική καθυστέρηση καταγράφεται στη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των νέων διοικητών των δημόσιων νοσοκομείων, καθώς ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ οι 15 επικρατέστεροι υποψήφιοι ώστε να προχωρήσουν τα επόμενα βήματα: Η διαμόρφωση των 7άδων, οι προφορικές συνεντεύξεις και η τελική επιλογή από τον Υπουργό Υγείας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας περίμενε στα τέλη Σεπτεμβρίου τις 15αδες από το ΑΣΕΠ, με σκοπό μέσα στον Οκτώβριο να ξεκινήσει η μακρά στην περίπτωση των νοσοκομείων – καθώς πρόκειται για μεγάλο αριθμό υποψηφίων – διαδικασία προφορικής συνέντευξης. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, όμως, οι παραπάνω χρόνοι δεν έχουν τηρηθεί. Αυτό σημαίνει ότι η τελική επιλογή των διοικήσεων των νοσοκομείων είναι άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί, ενώ μετρά ήδη σχεδόν ένα χρόνο από την ψήφιση του γνωστού νομοσχεδίου Κεραμέως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr