Ξαναζεσταμένο φαγητό & δηλητηρίαση: Τι πρέπει να προσέξετε
13.11.2014
18:00
Πρέπει να βάζουμε το φαγητό στο ψυγείο αμέσως αφού το μαγειρέψουμε ή πρέπει να περιμένουμε να κρυώσει; Ποιες είναι οι ασφαλέστερες στρατηγικές προετοιμασίας και αποθήκευσης προκειμένου να αποφύγουμε την τροφική δηλητηρίαση;
Γράφοντας στη βρετανική Daily Mail, o Δρ Martin Scurr απαντά σε ένα συχνό ερώτημα που μας απασχολεί όλους.
Σύμφωνα με το γιατρό, βασικό ζήτημα στην περίπτωση αυτή είναι να αποφύγουμε την ανάπτυξη βακτηρίων όπως η σαλμονέλα, η Εσερίχια κόλι και το καµπυλοβακτηρίδιο.
Διάβασε περισσότερα στο www.onmed.gr
Σύμφωνα με το γιατρό, βασικό ζήτημα στην περίπτωση αυτή είναι να αποφύγουμε την ανάπτυξη βακτηρίων όπως η σαλμονέλα, η Εσερίχια κόλι και το καµπυλοβακτηρίδιο.
Διάβασε περισσότερα στο www.onmed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr