Aγαπώ τις υγιεινές συνταγές που μπορούν να με γλιτώσουν από το καθημερινό μαγείρεμα.
Αυτή η συνταγή που ακολουθεί είναι μια από αυτές. Αν δεν έχεις φάει ποτέ κασερόλ τότε ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις στην πιο υγιεινή εκδοχή του.
Πρόκειται για ένα φαγητό που θα αρέσει και στα παιδιά σου ενώ είναι ιδανικό για το Κυριακάτικο -και όχι μόνο- τραπέζι.
Τα υλικά που θα χρειαστείς για να το φτιάξεις είναι:
1 κιλό λάχανο κομένο σε ίσα περίπου κομμάτια
μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1/4 φλ. νερό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Κλείσιμο
4 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. και άλλο 1/2 φλ. πάστα ντομάτας
1/2 φλ. ντομάτες ψιλοκομμένες
1 φλ. ρύζι
1 και 1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1 κ.γ. αποξηραμένη μέντα
χυμό από 1 λεμόνι
μια χούφτα μαϊντανό
3/4 φλ. νερό
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
Αν κάτι μπορεί να χαρακτηρίσει την Toyota, είναι σίγουρα η διορατικότητα. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η λέξη «Kenshiki» που έχει δώσει το όνομά της σε ένα ετήσιο forum που κάθε χρόνο αποδεικνύει ότι η επιμονή και η προσήλωση οδηγούν σε θεαματικά αποτελέσματα.
Η υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου και στις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων είναι ένα σημαντικό βήμα προς την πλήρη ψηφιοποίηση των φορολογικών διαδικασιών.