Κορωνοϊός - Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον έκανε τις πρώτες επίσημες δηλώσεις μετά τη νοσηλεία του σε ΜΕΘ
Ο Μπόρις Τζόνσον είπε στον βρετανικό λαό ότι θα χρειαστεί να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις, μιλώντας από την Ντάουνινγκ Στριτ για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του και τη νοσηλεία σε ΜΕΘ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του θα παρουσιάσει τα σχέδιά της για τη χαλάρωση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊούτις επόμενες ημέρες, όμως προειδοποίησε ότι θα χρειαστεί να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις.
Στην πρώτη του εμφάνιση, αφού προσεβλήθη και ο ίδιος από την Covid-19, εξαιτίας της οποίας χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Τζόνσον τόνισε: «Απλώς δεν μπορούμε να πούμε τώρα πόσο αργά ή γρήγορα ούτε καν πότε θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, αν και ξεκάθαρα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει πολύ περισσότερα για το θέμα τις επόμενες ημέρες».
Μιλώντας έξω από την επίσημη πρωθυπουργική κατοικία στη Ντάουνινγκ Στριτ ο Τζόνσον πρόσθεσε: «Θέλω να σας ενημερώσω από τώρα ότι οι αποφάσεις αυτές θα ληφθούν με τη μέγιστη διαφάνεια και θέλω να μοιραστώ όλες τις διεργασίες και τις σκέψεις μας, τις δικές μου σκέψεις, με εσάς, τον βρετανικό λαό. Φυσικά θα βασιστούμε περισσότερο από ποτέ στην επιστήμη για να μας ενημερώνει, όπως κάναμε εξ αρχής».
Το νέο μοντέλο φέρνει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία, στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με την εξέλιξη της σουηδικής μάρκας
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.