Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Για δεύτερη μέρα κάτω από 900 νεκροί - 830 το τελευταίο 24ωρο
Πάνω από 80.000 θύματα ο μέχρι στιγμής απολογισμός της πανδημίας στις ΗΠΑ
Ο ημερήσιος απολογισμός των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού στις ΗΠΑ παρέμεινε κάτω από τους 900 για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, με 830 νεκρούς να καταγράφονται τις 24 ώρες ως χθες Δευτέρα στις 20:30 (τοπική ώρα· στις 03:30 σήμερα Τρίτη ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.
Την προηγουμένη, στις ΗΠΑ είχε καταγραφεί ημερήσιος απολογισμός 776 θανάτων, σύμφωνα με τους αριθμούς της σχολής ιατρικής της Βαλτιμόρης, που ανανεώνονται συνεχώς.
Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού ωστόσο παρά τη μείωση συνεχίζει να γίνεται ολοένα βαρύτερος στην αμερικανική επικράτεια, καθώς τη Δευτέρα ξεπέρασε τους 81.000 νεκρούς.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.