Βατικανό - Άρση μέτρων: Η βασιλική του Αγίου Πέτρου άνοιξε ξανά μετά από περισσότερο από δύο μήνες
18.05.202011:13
Παρουσία πολυάριθμων αστυνομικών που φορούσαν μάσκα, οι επισκέπτες έκαναν ουρά τηρώντας απόσταση δύο μέτρων για να μπουν στον ναό μετά από θερμομέτρηση
Η βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, η οποία παρέμενε κλειστή από τις 10 Μαρτίου, άνοιξε και πάλι τις πύλες τηςσήμερα γύρω στις 10:00 (ώρα Ελλάδας) με τα μέτρα προφύλαξης που απαιτούνται εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19, διαπίστωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.
Παρουσία πολυάριθμων αστυνομικών που φορούσαν μάσκα, λίγοι επισκέπτες έκαναν ουρά τηρώντας απόσταση περίπου δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον για να μπουν στη βασιλική, η οποία αποτελεί την καρδιά του Βατικανού, αφού προηγουμένως θερμομετρηθούν και απολυμάνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό.