ΗΠΑ: Δεν έχει περπατήσει ακόμα ο 75χρονος που έσπρωξαν αστυνομικοί στο Μπάφαλο

ΗΠΑ: Δεν έχει περπατήσει ακόμα ο 75χρονος που έσπρωξαν αστυνομικοί στο Μπάφαλο

Καθηλωμένος στο κρεβάτι παραμένει ο 75χρονος που τραυματίστηκε όταν τον απώθησαν αστυνομικοί και τον έριξαν στο έδαφος, στη διάρκεια διαδήλωσης για τον Τζορτζ Φλόιντ

bufalo_astynimia
Ένα από τα βίντεο των πρόσφατων επεισοδίων στις ΗΠΑ για τον Τζορτζ Φλόιντ που κυκλοφόρησε ευρέως κι έγινε viral σε παγκόσμια κλίμακα, ήταν αυτό με τον 75χρονο κάτοικο του Μπάφαλο, Μάρτιν Γκουτζίνο, τον οποίο απώθησαν δυο αστυνομικοί, στη διάρκεια διαδήλωσης πριν από περίπου 2 εβδομάδες, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος, να χτυπήσει το κεφάλι του και να μείνει αναίσθητος.

Σήμερα, οι δικηγόροι του Γκουτζίνο υποστηρίζουν πως ο άτυχος 75χρονος εξακολουθεί να υποφέρει από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμα να περπατήσει.

Video at Buffalo protest shows police pushing 75-year-old man


«Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτή την ώρα, είναι πως έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Δεν έχει καταφέρει να σηκωθεί από το κρεβάτι και να περπατήσει μέχρι σήμερα, ενώ είχαμε μια σύντομη συνομιλία. Αισθάνεται ευγνωμοσύνη για το εδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει, όμως θεωρεί πως ο κόσμος πρέπει να ανησυχήσει για άλλα πράγματα» τόνισε η δικηγόρος του στο CNN.

Κλείσιμο
Μέσα σε όλα αυτά, ο Ντόναλντ Τραμπ φρόντισε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέροντας σε tweet του πως ο 75χρονος θα μπορούσε να είναι... ANTIFA προβοκάτορας!


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Γιατί προανήγγειλε κυβερνητικές αλλαγές από τα Ιεροσόλυμα

Κορωνοϊός: Γιατί βρέθηκε στο «κόκκινο» η Θράκη με έξαρση των κρουσμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Το κινητό τηλέφωνο αποκάλυψε την εμμονή της 35χρονης με την Ιωάννα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης