Ο πρώην σύζυγος της Καρολίνας του Μονακό, πρίγκιπας Ερνστ Αουγκούστ, συνελήφθησήμερα στην Αυστρία, όπως μεταδίδουν τα γερμανικά και αυστριακά ΜΜΕ.
Ο 66χρονος πρίγκιπας φέρεται να απείλησε έναν υπάλληλο και την σύζυγό του, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα «Kroenen».
Τους απείλησε ότι εάν δεν εξαφανιστούν από το Grünau -εκεί όπου βρίσκεται το κυνηγετικό του καταφύγιο- θα έστελνε μια ομάδα κακοποιών να τους περιποιηθεί δεόντως.
Η αστυνομία συνέλαβε τον πρίγκιπα με την κατηγορία ότι προκάλεσε ζημιές σε σε περιουσιακά στοιχεία και ότι απείλησε τους δύο Αυστριακούς.
Δεν είναι το πρώτο σκάνδαλο για τον 66χρονο πρίγκιπα. Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους ο εγγονός του τελευταίου Γερμανού αυτοκράτορα ήταν βίαιος εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τεθεί υπό κράτηση.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!