Μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας «Δημοκρατία» υπέβαλαν οι δικηγόροι του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το πρωτοσέλιδό της την περασμένη Παρασκευή.
Την είδηση μετέδωσε του κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Anadolu, κάνοντας λόγο για «προσβλητικό» πρωτοσέλιδο για τον κ. Ερντογάν.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatları, Erdoğan'la ilgili hakaret içeren manşet atan Yunan gazetesinin sorumluları hakkında suç duyurusunda bulundu.
Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε την αντίδραση της Άγκυρας είχε τίτλο «Siktir Git Mr. Erdogan» (Αντε γ... κ. Ερντογάν).
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είχε, πάντως, καταδικάσει από την πρώτη στιγμή το δημοσίευμα σε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Η ελευθερία έκφρασης και η ελευθερία του Tύπου είναι απολύτως κατοχυρωμένες στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση αποχής από ύβρεις έναντι της προσωπικότητος οιουδήποτε ατόμου, κατά μείζονα λόγο ξένων ηγετών. Η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται»
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.