Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Τραμπ, ο «μάνατζερ» Σατανάς και η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Τραμπ, ο «μάνατζερ» Σατανάς και η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Στις 12 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το σατιρικό τρέιλερ «Κακός Πρόεδρος», που επιχειρεί να αμαυρώσει... με τακτ την εικόνα του Αμερικανού προέδρου ενόψει των εκλογών  - Δείτε βίντεο

trump_trailer
Την πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που ισχυρίζεται ότι είχε ανάρμοστη σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ επιστρατεύουν οι εμπνευστές του σατιρικού τρέιλερ που αμαυρώνει με τακτ την εικόνα του Αμερικανού προέδρου

Λίγες ώρες μετά το χαοτικό προεδρικό ντιμπέιτ στο Κλίβελαντ, ένα νέο σατιρικό τρέιλερ, υπό τον τίτλο: «Bad President» (Κακός Πρόεδρος), είναι έτοιμο να προβληθεί στην τηλεόραση με τον... Σατανά να μανατζάρει τον Τραμπ για να διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου και την πρώην πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, να υποδύεται τον εαυτό της.

Το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το τρέιλερ στις 12 Οκτωβρίου.

Bad President Official Trailer a Comedy with The Real Stormy Daniels
Κλείσιμο


Στο σατιρικό τρέιλερ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Έντι Γκρίφιν - υποδύεται τον Διάβολο και Τζεφ Ρέκτορ - υποδύεται τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Ντόναλντ Τραμπ. Η μεγάλη έκπληξη του τρέιλερ είναι η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που υποδύεται τον εαυτό της. Η Στέφανι Κλίφορντ όπως είναι το πραγματικό όνομα της Στόρμι, ισχυρίζεται ότι είχε κάνει σεξ με τον Τραμπ το 2006.

Το «Bad President» σκηνοθετήθηκε από τον Πάραμ Τζιλ και αφηγείται την ιστορία του πώς ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη τον Νοέμβριο του 2015 πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κάνοντας μια συμφωνία με τον ίδιο τον Διάβολο.

Στο τρέιλερ υπάρχουν σκηνές από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ με τον ίδιο να υπερηφανεύεται για το έργο του. Καυχιέται επίσης για τις σεξουαλικές του επιδόσεις, την «αγάπη» του για τους μουσουλμάνους και τους Μεξικανούς «βιαστές» και «συναντά» την πραγματική Στόρμι Ντάνιελς.

Η ιστορία ενός άντρα που είναι αποφασισμένος να κάνει την Αμερική «μεγάλη ξανά» αναστατώνει τους πάντες, κυρίως όμως τους κάνει να κλαίνε από τα γέλια...

Η υπόθεση με την Στόρμι Ντάνιελς να ισχυρίζεται ότι πληρώθηκε για να μην αποκαλύψει την σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο, είχε προκαλέσει πονοκέφαλο στον Λευκό Οίκο φέρνοντας σε δεινή θέση την Μελάνια.

Η κατάθεση του πρώην δικηγόρου του Τραμπ Μάικλ Κοέν ενώπιον του Κογκρέσου όπου αποκάλυπτε την ανάρμοστη σχέση του Αμερικανού προέδρου με την Στόρμι ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Κοέν «απολογήθηκε» στην «Πρώτη Κυρία», καταθέτοντας ότι πλήρωσε την πορνοστάρ εκ μέρους του συζύγου της προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό για την ερωτική τους σχέση τους. Έδειξε και την επιταγή που του έδωσε ο Τραμπ για να του αποπληρώσει τα χρήματα που είχε δώσει στην πορνοστάρ.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Συναγερμός σε γηροκομείο στην Αθήνα - Από τα 70 τεστ τα 35 βγήκαν θετικά

Κορωνοϊός: Στα 354 τα νέα κρούσματα, τα 195 στην Αττική - 78 διασωληνωμένοι

Julia Garner: Στα 26 της θα ενσαρκώσει τον μύθο της Μαντόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης