Η υπεραιωνόβια μαμά του κ. Μέρντοχ

Η υπεραιωνόβια μαμά του κ. Μέρντοχ

Η Ελίζαμπεθ Μέρντοχ γιόρτασε προχθές την 102η επέτειο των γενεθλίων της και εξακολουθεί να είναι ευκίνητη και με πλήρη πνευματική διαύγεια...

Η υπεραιωνόβια μαμά του κ. Μέρντοχ

Για όσους θαυμάζουν τον 80χρονο αυστραλό βαρόνο των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, που παρά την ηλικία του παραμένει εργασιοµανής και πρωτοπόρος, ένα έχουμε να πούμε: Πού να δείτε τη μαμά του! 

Η Ελίζαμπεθ Μέρντοχ γιόρτασε προχθές την 102η επέτειο των γενεθλίων της και εξακολουθεί να είναι ευκίνητη και με πλήρη πνευματική διαύγεια. Το γεγονός γιορτάστηκε με μια μουσική εκδήλωση στο Melbourne Recital Centre, που φέρει το όνομά της, παρουσία πολιτικών, ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, της κόρης της, εγγονών της κ.α.

Κλείσιμο

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ, η μεγάλη της αδυναμία, δεν παρέστη όπως το συνηθίζει. Από τη μια η παρουσίαση της νέας του εφημερίδας "Daily", της πρώτης εφημερίδας µόνο για το iPad και από την άλλη οι καταγγελίες πως δημοσιογράφοι του βρετανικού του ταµπλόιντ "News of the World" υπέκλεπταν επί χρόνια µηνύµατα από τους τηλεφωνητές των κινητών δεκάδων γνωστών προσωπικοτήτων - µελών της βασιλικής οικογένειας, πολιτικών ηγετών, καλλιτεχνών, τον κράτησαν μακριά από την Αυστραλία.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης