Ντόναλντ Τραμπ: Ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τα σενάρια για επίσκεψη στη Σκωτία πριν την ορκωμοσία Μπάιντεν

Νωρίτερα, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νικόλα Στέρτζον, υποστήριξε ότι ο Τραμπ δεν θα ήταν σε θέση να επισκεφθεί το Τέρνμπερι για να παίξει γκολφ, λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει σχέδια να ταξιδέψει στη Σκωτία, δήλωσε ο Λευκός Οίκος, εν μέσω αναφορών ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδίαζε να ταξιδέψει στο Τέρνμπερι, για να «αποδράσει» από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, αργότερα αυτό το μήνα.

Σε δήλωση προς τον Indepedent, η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Kayleigh McEnany, είπε ότι τέτοιες αναφορές «δεν ήταν ακριβείς» και ότι «ο Πρόεδρος Τραμπ δεν σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Σκωτία».

Νωρίτερα, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νικόλα Στέρτζον, υποστήριξε ότι ο Τραμπ δεν θα ήταν σε θέση να επισκεφθεί το Τέρνμπερι για να παίξει γκολφ, λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Ο Λευκός Οίκος απέφυγε, πάντως, να απορρίψει αναφορές ότι το αεροδρόμιο στο Πρέστγουικ, κοντά στο θέρετρο του Τραμπ στο Τέρνμπερι, ετοιμαζόταν για την άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ την ημέρα πριν από την ορκωμοσία του Μπάιντεν.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε αυστηρό lockdown ο δήμος Αλιάρτου - Συρροή κρουσμάτων μεταξύ πιστών που παρακολούθησαν τη Λειτουργία τα Χριστούγεννα

Γερμανία: Αυστηρότερα μέτρα και παράταση του lockdown αποφάσισε η Μέρκελ

Υποχρεωτικά με επιταγές ή κάρτες οι πληρωμές στις ΔΟΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr