Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι, όταν ένας άνδρας φέρεται ότι έκλεψε ένα βαν από το δημαρχείο της Ναντέρ, που βρίσκεται βορειοδυτικά από το κέντρο του Παρισιού και στη συνέχεια έπεσε σε πεζούς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο σκοτώθηκε και ένας τραυματίστηκε. Ο δράστης φέρεται ότι προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, αλλά στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.
Μέχρι στιγμής, η τοπική αστυνομία πιστεύει ότι το συμβάν δεν σχετίζεται με τρομοκρατία. Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του υπόπτου, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Ασφαλίζουμε το νέο μας σπίτι με τους καλύτερους όρους επιλέγοντας εμείς την ασφαλιστική μας εταιρεία, καθώς αυτό που απαιτείται από την Τράπεζα είναι ένα συμβόλαιο με τις απαραίτητες καλύψεις.