Κρεμλίνο: Αν το Κίεβο ξεκινήσει εχθροπραξίες στο Ντονμπάς, θα είναι η αρχή του τέλους της Ουκρανίας
Η Ρωσία θα αναγκασθεί να υπερασπίσει τους πολίτες της που ζουν στην επικράτεια του Ντονμπάς, εάν η κλίμακα της διένεξης είναι η ανάλογη, ανέφερε μέλος της διοίκησης της ρωσικής προεδρίας
Η κήρυξη ευρείας κλίμακας εχθροπραξιών στο Ντονμπάς (ανατολική Ουκρανία-σ.σ.) εκ μέρους της κυβέρνησης του Κιέβου θα αποτελέσει για την Ουκρανία την αρχή του τέλους, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής επικεφαλής της διοίκησης της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Κόζακ.
«Θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοιες εκτιμήσεις και υποστηρίζω εκείνες τις εκτιμήσεις, οι οποίες υπάρχουν και μέσα στην Ουκρανία, που λένε ότι η έναρξη εχθροπραξιών θα είναι η αρχή του τέλους της Ουκρανίας. Αυτό είναι σαν να αυτοπυροβολείσαι, να πυροβολείς τα πόδια σου και όχι τον κρόταφο», δήλωσε ο ίδιος
Η Ρωσία θα αναγκαστεί να υπερασπίσει τους πολίτες της που ζουν στην επικράτεια του Ντονμπάς, εάν η κλίμακα της διένεξης είναι η ανάλογη, προσέθεσε. «Σήμερα όλα εξαρτώνται από το ποια θα είναι η έκταση της πυρκαγιάς. Εάν εκεί πάει να γίνει όπως λέει ο πρόεδρος μας μια Σρεμπρένιτσα, εμείς προφανώς θα αναγκαστούμε να τους υπερασπιστούμε», είπε ο Κόζακ.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»