Κρεμλίνο: Αν το Κίεβο ξεκινήσει εχθροπραξίες στο Ντονμπάς, θα είναι η αρχή του τέλους της Ουκρανίας
Η Ρωσία θα αναγκασθεί να υπερασπίσει τους πολίτες της που ζουν στην επικράτεια του Ντονμπάς, εάν η κλίμακα της διένεξης είναι η ανάλογη, ανέφερε μέλος της διοίκησης της ρωσικής προεδρίας
Η κήρυξη ευρείας κλίμακας εχθροπραξιών στο Ντονμπάς (ανατολική Ουκρανία-σ.σ.) εκ μέρους της κυβέρνησης του Κιέβου θα αποτελέσει για την Ουκρανία την αρχή του τέλους, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής επικεφαλής της διοίκησης της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Κόζακ.
«Θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοιες εκτιμήσεις και υποστηρίζω εκείνες τις εκτιμήσεις, οι οποίες υπάρχουν και μέσα στην Ουκρανία, που λένε ότι η έναρξη εχθροπραξιών θα είναι η αρχή του τέλους της Ουκρανίας. Αυτό είναι σαν να αυτοπυροβολείσαι, να πυροβολείς τα πόδια σου και όχι τον κρόταφο», δήλωσε ο ίδιος
Η Ρωσία θα αναγκαστεί να υπερασπίσει τους πολίτες της που ζουν στην επικράτεια του Ντονμπάς, εάν η κλίμακα της διένεξης είναι η ανάλογη, προσέθεσε. «Σήμερα όλα εξαρτώνται από το ποια θα είναι η έκταση της πυρκαγιάς. Εάν εκεί πάει να γίνει όπως λέει ο πρόεδρος μας μια Σρεμπρένιτσα, εμείς προφανώς θα αναγκαστούμε να τους υπερασπιστούμε», είπε ο Κόζακ.
Το νέο μοντέλο φέρνει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία, στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με την εξέλιξη της σουηδικής μάρκας
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.