Πάπας Φραγκίσκος: «Δεν ξέρω πού μπορεί να βρήκαν την είδηση ότι θέλω να παραιτηθώ, ούτε που το σκέφθηκα ποτέ»

Πάπας Φραγκίσκος: «Δεν ξέρω πού μπορεί να βρήκαν την είδηση ότι θέλω να παραιτηθώ, ούτε που το σκέφθηκα ποτέ»

Η αντίδραση του Ποντίφικα αποτελεί απάντηση σε δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου έκαναν αναφορά σε ενδεχόμενη παραίτησή του

papas_fragkiskos_gia_perivallon_kai_pandimia
Στη συνέντευξη που μετέδωσε σήμερα το ισπανικό ραδιόφωνο Cope, o πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, και σε δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου τα οποία έκαναν αναφορά σε ενδεχόμενη παραίτησή του.

«Δεν ξέρω πού μπορεί να βρήκαν την είδηση ότι θέλω να παραιτηθώ. Ούτε καν που το σκέφθηκα ποτέ μου», δήλωσε ο πάπας. Ο Φραγκίσκος, μάλιστα, πρόσθεσε ότι μετά την επέμβαση στο παχύ έντερο στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο λόγω εκκολπωμάτων, «τώρα μπορεί να τρώει τα πάντα και ζει μια απόλυτα κανονική ζωή».

Από τις 12 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ο ποντίφικας θα επισκεφθεί την Ουγγαρία και την Σλοβακία. Το επόμενο ταξίδι του, όπως δήλωσε ο ίδιος, θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Μάλτα.

Ο Φραγκίσκος, τέλος, τόνισε ότι είναι σχεδόν βέβαιος πως θα καταφέρει να παραστεί στην Διάσκεψη του ΟHE για την Κλιματική Αλλαγή (COP 25) η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στην Γλασκώβη.



Ειδήσεις σήμερα:

Κατασκοπεία σε Ρόδο-Καστελόριζο: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου η ογκώδης δικογραφία για τους δύο Έλληνες μουσουλμάνους

Άλμπερτ Μπουρλά: Στην φάση 2 των μελετών το φάρμακο της Pfizer για τον κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός πλήττει και τον καφέ: Ανησυχία για τον εφοδιασμό παγκοσμίως μετά το lockdown στο Βιετνάμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης