Ντουμπάι: Ο «Τσίλι» άναψε φωτιές με άρωμα Μυκόνου - Δείτε βίντεο

Ντουμπάι: Ο «Τσίλι» άναψε φωτιές με άρωμα Μυκόνου - Δείτε βίντεο

Ξεσήκωσε τους θαμώνες του Nammos στο Εμιράτο ο dj που άλλαξε για πάντα το εγχώριο nightlife με τις μουσικές του, χωρίς γνωστούς Έλληνες παρόντες

tsili000
Ο ήλιος ήταν ψηλά το μεσημέρι της Κυριακής στο Ντουμπάι, όταν ο Βασίλης Τσιλιχρήστος ανέβηκε στα decks του Nammos για να βάλει «φωτιά» με τις μουσικές του.

Το κοινό του τον περίμενε ανυπόμονα στους λευκούς καναπέδες που είχαν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο χώρο, ενώ η ασφάλεια επέτρεπε την είσοδο μόνο σε αυτούς που είχαν κρατήσεις.

Η εμφάνισή του ήταν προγραμματισμένη την 1η Ιανουαρίου, αλλά η πανδημία, τα κρούσματα και τα μέτρα που πάρθηκαν στο Εμιράτο μαζί με τις ακυρώσεις πολλών Ελλήνων άλλαξαν τα αρχικά σχέδια.

Έτσι χωρίς ουσιαστική διαφήμιση ο Τσίλι έπαιξε για περίπου εξακόσια άτομα, τα οποία πέρασαν την είσοδο του Nammos μετά από τεστ και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Κλείσιμο


Ο χώρος του event είχε διαχωριστεί κατά τι από το υπόλοιπο εστιατόριο και ο Τσιλιχρήστος ανέβηκε στην σκηνή λίγο μετά τις τρεις και μισή το μεσημέρι.

Το πάρτι του με τίτλο «Made in Mykonos» ξεσήκωσε τους τυχερούς θαμώνες που δεν άργησαν να σηκωθούν από τους καναπέδες τους, για να λικνιστούν.

O Τσίλι όπως αποκαλούν οι φίλοι του τον Τσιλιχρήστο τους κράτησε όρθιους τέσσερις ώρες αφού με τα νέα μέτρα δεν του επετράπη να παίξει περισσότερο για να μην ξεφύγει η κατάσταση και το πάρτι μεταβληθεί σε αυτό που λέμε παρτάρα.

Ο μοναδικός έλληνας που εθεάθη μαζί με κάποιες καλλίπυγες νεαρές ήταν ο πρώην πλέον στυλίστας Χάρης Σιανίδης που ειδικεύεται τα τελευταία στις δημόσιες σχέσεις.

Ούτε αυτός όμως ανέβασε κάποιο story στο Instagram ενθυμούμενος μάλλον την περσινή πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι, όταν χάρη στα post του αρκετοί εγχώριοι διάσημοι «κρεμάστηκαν» στα μανταλάκια, την ώρα που η Ελλάδα ζούσε άλλο ένα lockdown.

Φέτος στο Ντουμπάι, όπου σημειωτέον είναι εμβολιασμένο το 100% του πληθυσμού, η έξαρση των κρουσμάτων με την μετάλλαξη Όμικρον, τις ημέρες των γιορτών, οδήγησε την κυβέρνηση στο να πάρει τα ενδεδειγμένα μέτρα.

Ακυρώσεις και τρελές εισπράξεις

Πάντως πολλοί συμπατριώτες μας που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στο Εμιράτο, ακύρωσαν τις διακοπές τους φοβούμενοι ότι θα κολλήσουν ενώ ματαιώθηκε και η συναυλία του Αντώνη Ρέμου που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 του μήνα.

Ο dj Θοδωρής Κόκκαλης, φίλος του Τσιλιχρήστου, δουλεύει επι σειρά ετών στο Μυκονιάτικο Interni και μένει σχεδόν μόνιμα τους τελευταίους μήνες στο Εμιράτο ήταν από τους τυχερούς που έδωσαν το παρόν στο πάρτι με άρωμα Μυκόνου.

tsili


«Δουλεύω σε τέσσερα διαφορετικά μαγαζιά και πριν λίγες εβδομάδες είχα την ευκαιρία να είμαι ένας από τους dj’s που έπαιξαν στο Grand Prix της Formula 1 στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας» δήλωσε στο Protothema.gr.

Την ίδια στιγμή το Nammos στο Ντουμπάι πηγαίνει «τρένο» ενώ ειδικά τον τελευταίο μήνα έφτασε να κάνει δυόμιση χιλιάδες κουβέρ την ημέρα, αφού αλλάζει τραπέζια δυο φορές κατά την διάρκεια της ημέρας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μέρες που οι εισπράξεις ξεπέρασαν κατά πολύ το 1.000.000 ευρώ την ημέρα από πελάτες που δεν τους ενδιαφέρει πόσες Armand de Brignac ή Crystal των 10.000 ευρώ θα ανοίξουν.

Άλλωστε στον συγκεκριμένο τεχνητό παράδεισο αυτό που κυριαρχεί είναι μια συνεχής επίδειξη πλούτου και ισχύς σε όλα τα επίπεδα της ζωής και της extravaganza διασκέδασης.



Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιορκίνης για την πορεία της πανδημίας: Θα έχουμε ένα καλύτερο Πάσχα και καλοκαίρι

Θα καθαρίσει το όνομα του πρίγκιπα Άντριου από όσα του προσάπτει η πρώην «σκλάβα του σεξ» του Έπσταϊν;

Πότε θα κάνουν φέτος «πρεμιέρα» οι φορολογικές δηλώσεις, ποιες προθεσμίες παρατάθηκαν και τι πρέπει να πληρωθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης