Έφυγε σαν κύριος από το ξενοδοχείο ο Στρος Καν

Έφυγε σαν κύριος από το ξενοδοχείο ο Στρος Καν

Ο Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έκανε κανονικά check – out από το ξενοδοχείο Sofitel στην Νέα Υόρκη, χωρίς οι άνδρες ασφαλείας...

Έφυγε σαν κύριος από το ξενοδοχείο ο Στρος Καν
Ο Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έκανε κανονικά check – out από το ξενοδοχείο Sofitel στην Νέα Υόρκη, χωρίς οι άνδρες ασφαλείας ή άλλος υπάλληλος του ξενοδοχείου να προσπαθήσει να τον σταματήσει, παρ’όλο που σύμφωνα με τις δηλώσεις της καμαριέρας, το προσωπικό ήταν ενήμερο της καταγγελίας της.  

Εκπρόσωπος του ξενοδοχειακού ομίλου Accor που διαχειρίζεται το εν λόγω ξενοδοχείο αρνήθηκε να απαντήσει στο Γαλλικό Πρακτορείο αν ο Νοτμινίκ Στρος Καν υπήρξε πελάτης τους και στο παρελθόν σχολιάζοντας πως «δεν δημοσιοποιούμε στοιχεία για πελάτες μας».

Κλείσιμο

Από την πλευρά του ο Paul Dubrule συνιδρυτής του ξενοδοχειακού ομίλου, δικαιολογώντας εν μέρει τις δηλώσεις της καμαριέρας που υποστηρίζει πως δεν είχε αντιληφθεί πως υπήρχε κάποιος στο δωμάτιο, υποστηρίζει πως «υπάρχει περίπτωση να είναι αλήθεια, καθώς η διαμόρφωση της σουίτας μετά την ανακαίνιση του 2008, θα μπορούσε να κάνει κάποιον εισερχόμενο να μην αντιληφθεί πως υπάρχει κάποιος μέσα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης