Κρέμεται από τα χείλη της καμαριέρας…

Η 32χρονη βρίσκεται σε ασφαλές μέρος με την 15χρονη κόρη της και όσες φορές προσπάθησε να πάει στο διαμέρισμά της στο Μπρονξ το απέφυγε γιατί την περίμεναν απ’ έξω περισσότερα από 30 άτομα.

Με κομμένη την ανάσα περιμένει ο Dominique Strauss-Kahn και όλος ο πλανήτης την κατάθεση της 32χρονης καμαριέρας.

Η γυναίκα που κατηγορεί τον Mr. IMF για βιασμό είπε στο δικηγόρο της ότι δεν γνώριζε την ταυτότητά του και τώρα φοβάται για την ζωή της κόρης της και τη δική της.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος της καμαριέρας κ. Shapiro η πελάτισσά του ενημερώθηκε τηλεφωνικά και της είπε ποιος είναι ο άνδρας που της επιτέθηκε: «Εχεις ιδέα ποιος είναι αυτός που σου έκανε όλα αυτά;».

Σύμφωνα με τον Shapiro η καμαριέρα βρίσκεται σε ασφαλές μέρος με την 15χρονη κόρη της και όσες φορές προσπάθησε να πάει στο διαμέρισμά της στο Μπρονξ το απέφυγε γιατί την περίμεναν απ’ έξω περισσότερα από 30 άτομα.

Την ίδια ώρα ο Strauss-Kahn αρνείται όλες τις κατηγορίες και περιμένει την Παρασκευή που θα καθίσει απέναντι στους ενόρκους του δικαστηρίου ενώ στη φυλακή Rikers όπου κρατείται παρακολουθείται επί 24ώρου βάσεως για να μην αυτοκτονήσει.


Η σύζυγός του, η ζάμπλουτη Γαλλίδα δημοσιογράφος Anne Sinclair αναμένεται να τον επισκεφτεί – αν δεν το έχει κάνει ήδη- έχει δηλώσει ότι θα σταθεί στο πλευρό του αφού πιστεύει πως οι κατηγορίες δεν ευσταθούν.

Στο μεταξύ ο Αμερικανός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Timothy Geithner δήλωσε πως ο Strauss-Kahn αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να διευθύνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και θα πρέπει να ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr