«Ο Ντομινίκ πλήρωσε 2.500 δολάρια για δύο από τα κορίτσια μου»

«Ήταν επιθετικός και πιεστικός με τις κοπέλες… περιμένεις από τους πελάτες να συμπεριφέρονται σαν κύριοι, όχι σαν ζώα»

Λίγες μόνο ώρες μετά την παραίτηση του Στρος-Καν από την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και νέες καταγγελίες για την ερωτική του ζωή έρχονται στο φως.

Η 35χρονη Kristin Davis, η ιδιοκτήτρια του Wicked Models, ενός πρακτορείου συνοδών πολυτελείας στο Μανχάταν, είπε ότι ο Ντομινικ Στρος- Καν, χρησιμοποίησε τις «υπηρεσίες» του γραφείου της δύο φορές το 2006.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στρος-Καν, που εκείνη της εποχή δεν ήταν διευθυντής του ΔΝΤ, έμαθε για το πρακτορείο της Daviς από την  φίλη της 35χρονης, την ιερόδουλη Irma Nici. Η Nici,  είχε μάλιστα εμπλακεί στο σκάνδαλο με τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφορνία Eliot Spitzer, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι έχει «πλαγιάσει» και με τον διάσημο ποδοσφαιριστή David Beckham αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τους Times, ο Στρος-Καν, κάλεσε την Davis τον Ιανουάριο του 2006 και της ζήτησε να του βρει μια Αμερικανίδα. Ο Ντομινίκ πλήρωσε μάλιστα 2.500 δολάρια για δύο ώρες με την κοπέλα.

«Πλήρωσε σε μετρητά. Με το πρώτο κορίτσι που του έστειλα ήταν ιδιαιτέρα επιθετικός και δεν ήθελε να ξαναπάει μαζί του», είπε η Davis.
 
Η Irma Nici, είπε στην Daily Mail, ότι ο Στρος-Καν ήταν σκληρός και επιθετικός, ωστόσο, κράτησε ένα κάποιο επίπεδο ευπρέπειας γιατί συνεργαζόταν με πρακτορείο.

«Τα κορίτσια μου είπαν ότι ήταν πιεστικός και εξαναγκαστικός. Δεν βίασε καμία όμως. Ωστόσο, με 1.000 δολάρια την ώρα, περιμένεις τους πελάτες σου να συμπεριφέρονται  σαν κύριοι, όχι σαν ζώα», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Προστατεύω τους άντρες που είναι πελάτες μου, ωστόσο, δεν θα καλύψω εκείνους που κακοποιούν γυναίκες», είπε η Nici εξηγώντας γιατί βγήκε να μίλησει μετά από πέντε χρόνια.

Η Davis του έστειλε και άλλο ένα κορίτσι από την Βραζιλία τον Σεπτέμβρη του 2006 που, επίσης, παραπονέθηκε για την συμπεριφορά του Στρος-Καν. Ο οικονομολόγος βρισκόταν τότε στη Νέα Υόρκη για ένα συνέδριο που διοργάνωνε ο Μπιλ Κλίντον.

Λίγο καιρό αργότερα, η Davis βρέθηκε στη ίδια φυλακή στη οποία τώρα βρίσκεται ο Στρος-Καν, στη Ράικερς. Η γυναίκα πέρασε πέντε μήνες εκεί για μαστροπεία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr