Κοντά στο Σημείο Μηδέν η κατοικία του Στρος Καν

Κοντά στο Σημείο Μηδέν η κατοικία του Στρος Καν

Κοντά στο "Σημείο Μηδέν" , στη Νέα Υόρκη, όπου είναι και η έδρα της εταιρείας Stroz Friedberg, που έχει προσληφθεί για τη φύλαξη του θα διαμένει προσωρινά ο πρώην γενικός  Διευθυντής  του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν...

Κοντά στο Σημείο Μηδέν η κατοικία του Στρος Καν
Κοντά στο "Σημείο Μηδέν" (την περιοχή των πρώην Διδύμων πύργων), στη Νέα Υόρκη, όπου είναι και η έδρα της εταιρείας Stroz Friedberg  που έχει προσληφθεί για τη φύλαξη του θα διαμένει προσωρινά ο πρώην γενικός  Διευθυντής  του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν.

Την κατοικία αυτή βρήκε η εταιρεία, που θα φρουρεί και θα παρακολουθεί τον Στρος-Καν σε βάση 24ωρη, η οποία κατά νόμον δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Κλείσιμο
Η πληροφορία για τη γειτνίαση της κατοικίας αυτής με το "Σημείο Μηδέν" παρασχέθηκε από τον δικαστή Μάϊκλ Ομπας, που έδωσε τη διαταγή να αποφυλακιστεί άμεσα ο Στρος-Καν.


Λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ ώρα Ελλάδας , ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, Μάικλ Όμπους, διέταξε την αποφυλάκιση του Στρος-Καν από τη φυλακή Ράικερς, όπου κρατείτο.


Εμπλοκή είχε δημιουργηθεί νωρίτερα σχετικά με το θέμα της μεταφοράς του σε νοικιασμένο διαμέρισμα από τη σύζυγό του στο κτίριο Bristol Plaza, καθώς η διεύθυνση του κτιρίου μόλις ενημερώθηκε ότι επρόκειτο να διαμείνει εκεί ο Στρος-Καν, αρνήθηκε να του το νοικιάσει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης