Ιδού το «χρυσό κλουβί» του Στρος Καν

Το ίδιο σπίτι νοίκιαζε και η Κάμερον Ντίαζ...

Οι αλλαγές των τελευταίων ημερών στον τρόπο διαβίωσης του Στρος Καν θα μπορούσαν να οδηγήσουν κάποιον άνθρωπο στην παράνοια. Δεν είναι και λίγο πράγμα να βρεθείς από τη λουξ σουίτα του Sofitel σε ένα κελί 12 τ.μ. των φυλακών Ράικερς και από εκεί πάλι πίσω σε ένα από τα πιο ακριβά διαμερίσματα του Μανχάταν. Γιατί ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ εδώ και λίγες ώρες ζει σε ένα υπερχλιδάτο διαμέρισμα 631 τ.μ. που μεταξύ άλλων διαθέτει: αίθουσα σινεμά, σπα, ντους-καταρράκτες, γυμναστήριο και μία ταράτσα-υπερθέαμα! Σε αυτό το σπίτι ο μεσιέ Ντομινίκ συσκέπτεται καθημερινά με τους δικηγόρους του για να χαράξει τη στρατηγική που θα τον αθωώσει από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού της καμαριέρας του Sofitel.

Το ενοίκιο του εν λόγω σπιτιού είναι στα 50.000 δολάρια τον μήνα και βρίσκεται στην οδό Franklin στην περιοχή Tribeca, την πιο ακριβή περιοχή της Νέας Υόρκης.

Το διαμέρισμα έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε λουτρά και η αξία του είναι στα 14 εκατομμύρια δολάρια.

Την πρώτη του νύχτα στο σπίτι, ο Στρος Καν, συνηθισμένος μία ζωή στη χλιδή, παρήγγειλε φιλέτο από το κοντινό εστιατόριο Landmarc και έκανε λογαριασμό 242,79 δολάρια.

Οσο για τον λόγο που μετακόμισε από το προηγούμενο διαμέρισμα στο Broadway σε αυτό; Απλούστατα στο προηγούμενο βαρέθηκε, όπως είπαν οι δικηγόροι του. Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι το ίδιο διαμέρισμα νοίκιαζε μέχρι πριν από λίγο καιρό η Κάμερον Ντίαζ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr