Βρετανία: Από σούπερ μόντελ, ταμίας σε σούπερ μάρκετ

Η Μαρί Χέλβιν ήταν αυτή που είχε συστήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στον Ντόντι αλ Φαγιέντ  - H 69χρονη Αμερικανίδα με τις τέλειες αναλογίες ξέμεινε από χρήματα εν μέσω πανδημίας - Σκέφτεται να επιστρέψει στο πατρικό της στη Χαβάη για να βγάλει χρήματα, καθώς εκεί, όπως λέει, οι γυναίκες προχωρημένης ηλικίας βρίσκουν δουλειά

Θραύση έκανε στα νιάτα της το πρώην σούπερ μόντελ, Μαρί Χέλβιν που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ποζάροντας στο εξώφυλλο του περιοδικού «Vogue».

Από το κρεβάτι της έχουν περάσει ουκ ολίγα διάσημα ονόματα, όπως ο θρυλικός ηθοποιός Μάρλον Μπράντο, ο Γουόρεν Μπίτι και ο πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ιμράν Καν.

Η 69χρονη Μαρί, που έκανε καριέρα στο Λονδίνο, παραδέχεται ότι πλέον δυσκολεύεται οικονομικά να τα βγάλει πέρα και σκέφτεται να κάνει αίτηση για δουλειά ακόμη και ως ταμίας σε σούπερ μάρκετ.



«Είμαι αυτόνομη και δεν ξέρω τι θα κάνω, γιατί κατά την περίοδο της πανδημίας της Covid-19, εξάντλησα το μεγαλύτερο μέρος των αποταμιεύσεών μου τώρα και σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στο πατρικό μου στη Χαβάη», είπε στο podcast «The Third Act».



Στη διάρκεια της πανδημίας ξόδεψε τις οικονομίες της και ξέμεινε από ρευστό. Εφόσον το ταμείο της είναι μείον, δεν θα είχε πρόβλημα να εργαστεί ακόμη και σε σούπερ μάρκετ, όπως στο «Whole Foods». Θεωρεί όμως ότι στις ΗΠΑ οι γυναίκες προχωρημένης ηλικίας δεν έχουν πρόβλημα να βρουν δουλειά ,σε αντίθεση με την Βρετανία.



Η πρώην σταρ της πασαρέλας, η οποία διατηρεί αψεγάδιαστη σιλουέτα, είχε μια λαμπερή ζωή, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η Μαρί ήταν αυτή που είχε συστήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στον μουσουλμάνο πολυεκατομμυριούχο Ντόντι αλ Φαγιέντ σε μια χοροεσπερίδα του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος «Aids Trust» το 1989. Τότε ερωτεύτηκε σφόδρα τον Μαρκ Σαντ, αδερφό της Δούκισσας της Κορνουάλης και συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.



Ήταν παντρεμένη επί 10 χρόνια με τον διάσημο Βρετανό φωτογράφο Ντέιβιντ Μπέιλι, στον οποίο χρωστάει, όπως λέει, την καριέρα της. Μετά το διαζύγιό της, λίγο πριν πατήσει τα 40, ο σύζυγός της ήταν γαλαντόμος προσφέροντάς της το ποσό των 100 χιλιάδων λιρών.

Εργάστηκε μέχρι τα 60, ωστόσο, μετά την πανδημία της Covid, το κομπόδεμά της άρχισε να μειώνεται επικίνδυνα.

Τώρα που πλησιάζει τα 70, νιώθει ότι στη Βρετανία έχει περάσει η... μπογιά της. Θεωρώντας δύσκολο να βρει δουλειά στην ηλικία της στη Βρετανία, σκέφτεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, τις ΗΠΑ, και να υποβάλει αίτηση για ταμίας σε σούπερ μάρκετ.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκτόξευση των κρουσμάτων πάνω από τις 25.000 - 19 θάνατοι και 98 διασωληνωμένοι

Αυτή είναι η Γεωργιανή γυναίκα αράχνη που υπνώτιζε και έκλεβε ηλικιωμένους

Έρχονται οι Τούρκοι στη Σκιάθο τον Αύγουστο μετά το τουριστικό άνοιγμα του νησιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr