Τα γυρίζει ο Ράμα: Θέλησα να αστειευτώ με τη λέξη «λαθρεμπόριο» για τα εμβόλια

Τα γυρίζει ο Ράμα: Θέλησα να αστειευτώ με τη λέξη «λαθρεμπόριο» για τα εμβόλια

Ο Αλβανός πρωθυπουργός είχε πει πως έκανε «λαθρεμπόριο» εμβολίων για τον κορωνοϊό με τη συνεργασία του υπουργού Εξωτερικών της Ιταλίας, Λουίτζι ντι Μάιο, και μυστικών υπηρεσιών των δύο χωρών

edi_rama
Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, επανήλθε στην χθεσινή του δήλωση ότι «με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο, στην πρώτη φάση της πανδημίας κορωνοϊού, ο ίδιος έκανε λαθρεμπόριο εμβολίων, για να μπορέσει να σώσει ανθρώπινες ζωές στην χώρα του».

«Μένω άναυδος από το ότι μια δήλωσή μου, η οποία αφορούσε έναν συμβολικό αριθμό εμβολίων, που μας χάρισε η Ιταλία κατά την πιο σκοτεινή περίοδο της πανδημίας, μπορεί να προσφέρει έμπνευση για να εκλάβει σοβαρά, κανείς, την λέξη λαθρεμπόριο, την οποία χρησιμοποίησα για να περιγράψω, αστειευόμενος, μια αδελφική συνεργασία. Συνεργασία που έσωσε ανθρώπινες ζωές», δήλωσε ο Ράμα.

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να αποσαφηνίσω ότι τα όσα δημοσίευσε χθες ο Τύπος, από την παρέμβαση μου στο Μπέργκαμο, η οποία αφορούσε την αποστολή εμβολίων από την Ιταλία, αποτελεί ξεκάθαρα ένα "παράδοξο", το οποίο δεν μπορεί να ερμηνευθεί, σε καμία περίπτωση, απομονώνοντας μια λέξη που χρησιμοποίησα θέλοντας να αστειευτώ», πρόσθεσε ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λύσανδρος Παπαθεοδώρου, ο «κύριος Λύσανδρος» του Au Revoir

Η Λευκορωσία στέλνει δυνάμεις στο πλευρό των Ρώσων για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Κολωνός: Επίτροπος σε εκκλησία στον Λόφο Σκουζέ ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης