Ζελένσκι: O oυκρανικός λαός είναι «ακατάβλητος»

Ζελένσκι: O oυκρανικός λαός είναι «ακατάβλητος»

«Θα αποκαταστήσουμε τα πάντα και θα τα ξεπεράσουμε όλα επειδή είμαστε ένας ακατάβλητος λαός», δήλωσε μετά τις νέες πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας

Ζελένσκι: O oυκρανικός λαός είναι «ακατάβλητος»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι υποδομές που χτυπήθηκαν από τις σημερινές πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας, ενώ επαίνεσε τους συμπατριώτες του για το ψυχικό σθένος τους.

«Θα αποκαταστήσουμε τα πάντα και θα τα ξεπεράσουμε όλα επειδή είμαστε ένας ακατάβλητος λαός», δήλωσε ο Ζελένσκι σε σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Telegram.

Αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το ψήφισμα που χαρακτηρίζει τη Ρωσία «κράτος προαγωγό της τρομοκρατίας», ο Ουκρανός πρόεδρος σχολίασε: «Η Ρωσία απέδειξε σε όλον τον κόσμο ότι αυτό είναι αλήθεια, εξαπολύοντας 67 πυραύλους κατά υποδομών της ενέργειας και του λαού μας. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό - πολλοί τραυματίες και υπάρχουν νεκροί».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, (Με πληροφορίες από Ukrinform)




Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός: Μητέρα καταγγέλλει ότι τα παιδιά της έπεφταν θύματα ξυλοδαρμού και στη συνέχεια τα έβαζαν στο πράσινο κλουβί

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά με ψήφισμα την ακύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου

Τα καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο με κριτήριο την επαγγελματική αποκατάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης