Δωρεάν προφυλακτικά και στους ανήλικους μοιράζει ο Μακρόν
Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του μέτρου για τους νέους 18-25 ετών, ο πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι το μέτρο επεκτείνετε - «Βγείτε καλυμμένοι» το σύνθημα
«Θα το κάνουμε» ανέφερε σε μια ανάρτησή του και σε ένα βίντεο σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.
J’ai annoncé hier que les préservatifs seraient gratuits pour tous les 18-25 ans. Cette mesure, vous m'avez demandé de l'étendre aux mineurs. Banco. pic.twitter.com/B7bj0RObA6
Αφού ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου θα δίνονται δωρεάν προφυλακτικά στους νέους, για να καταπολεμηθούν τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ο Μακρόν παραδέχτηκε ότι του επισημάνθηκε πως πολλοί ανήλικοι έχουν σεξουαλικές επαφές και θα πρέπει επίσης να προστατευθούν.
«Θα εργαστούμε για να επεκτείνουμε αυτό το μέτρο στους ανήλικους. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή πολιτική πρόληψης που θα επιτρέψει σε όλους τους νέους να προστατευθούν», πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας το σύνθημα «Βγείτε καλυμμένοι».
Στο βίντεο ο Μακρόν ανέφερε επίσης ότι οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα επεκταθούν επίσης ώστε να μην καλύπτεται μόνο ο HIV αλλά και άλλοι ιοί «επειδή και αυτή είναι πολιτική πρόληψης».
Τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία ο αριθμός των νέων διαγνώσεων με HIV δεν έχει μειωθεί. Το 2021 κυμάνθηκε γύρω στις 5.000. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας, το 15% των ανθρώπων που βρέθηκαν οροθετικοί πέρσι ήταν ηλικίας κάτω των 25 ετών.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!