Στιγμές τρόμου έζησε ένας Γάλλος ρεπόρτερ στην Ουκρανίαόταν, την ώρα που περίμενε να βγει ζωντανά σε εκπομπή, σημειώθηκε πίσω του μια μεγάλη έκρηξη που φέρεται να προκλήθηκε από πύραυλο.
Σύμφωνα με το πρακτορείο NEXTA, που δημοσιεύει το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, το περιστατικό συνέβη στο Κραματόρσκ, αν και διαφορετικές πηγές online αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε στην Ντρουζκόβκα.
A missile exploded a few dozen meters from a #French journalist who was in #Kramatorsk.
Σύμφωνα με το Reuters, ένας ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε το παγοδρόμιο Altair στην πόλη Ντρουζκόβκα στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας εχθές, ενώ υπάρχουν αναφορές για δύο τραυματίες στην ίδια πόλη.
«Από την έναρξη του πολέμου, οι Ρώσοι κατακτητές έχουν καταστρέψει έξι παγοδρόμια» ανακοίνωσε εχθές η ουκρανική ομοσπονδία χόκεϊ επί πάγου.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.