Σεισμός στην Τουρκία: «Ένα τελευταίο φιλί στην κόρη μου» - Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός μητέρας στο νεκρό παιδί της

Σεισμός στην Τουρκία: «Ένα τελευταίο φιλί στην κόρη μου» - Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός μητέρας στο νεκρό παιδί της

Η εικόνα της μητέρας που λέει το τελευταίο αντίο στο παιδί της είναι από τις πιο συγκινητικές και συνάμα πιο αποκαρδιωτικές της τραγωδίας που εκτυλίσσεται σε Τουρκία και Συρία

syria-mitera-mak
Μία μητέρα με καταγωγή από τη Συρία που έχασε την κόρη της στον φονικό σεισμό στα νοτιανατολικά της Τουρκίας συγκλονίζει όταν ζητάει από τους διασώστες να αποχαιρετίσει το παιδί της.

Είναι οι στιγμές που ακόμα και οι πιο δυνατοί λυγίζουν και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Ρεϊχανλί και η μητέρα που τα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά απαθανατίστηκε να κοιτάει με απόγνωση την νεκρή κόρη της λίγο πριν το άψυχο σώμα της μεταφερθεί στην γενέτειρά της με ένα βαν προκειμένου να γίνει η κηδεία της. «Ένα τελευταίο φιλί στην κόρη μου», ακούγεται να λέει στους διασώστες.

syria-mitera-mak
syria-mitera

Εκείνοι σεβόμενοι την επιθυμία της, την άφησαν για λίγο μαζί της και αφού της φίλησε για τελευταία φορά το χέρι την αποχαιρέτισε για πάντα. Στη συνέχεια η γυναίκα ακούμπησε το κεφάλι της στο πλάι του βαν, ενώ κρατούσε με δύναμη το χερούλι του αυτοκινήτου μην μπορώντας να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί το αγαπημένο της παιδί.

Αυτές οι εικόνες μένουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό όλων και πόσω δε μάλλον εκείνων που μένουν πίσω και πρέπει να διαχειριστούν τις απώλειες των δικών τους ανθρώπων...

Ειδήσεις σήμερα:

Αποζημίωση στους γείτονες για υπέρβαση του ύψους οικοδομής

Πότε θα εκραγεί ξανά το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Σεισμός στην Τουρκία: Πρωταθλήτρια στις διασώσεις η ΕΜΑΚ - Μεγαλύτερος αντίπαλος το κρύο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης