Ρωσία: Νύσταξαν οι αξιωματούχοι κατά την ομιλία του Πούτιν - Τα... χασμουρητά την ώρα του διαγγέλματος

Ο Ρώσος πρόεδρος μιλούσε για μία ώρα και 45 λεπτά - Τα σημάδια κούρασης στους παρευρισκόμενους ήταν εμφανή

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ίσως ταραχθεί όταν ανακαλύψει ότι η πολυαναμενόμενη ομιλία του για την κατάσταση του έθνους που δόθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Μόσχας δεν ήταν τόσο... εντυπωσιακή όσο θα ήλπιζε.

Σχεδόν ένα χρόνο από την ημέρα της εισβολής στην Ουκρανία, ο Ρώσος πρόεδρος ανέβηκε στο βήμα ενώπιον των βουλευτών του ρωσικού κοινοβουλίου και στρατιωτικών διοικητών, όπου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Δύσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ωστόσο, ακόμη και η αφρόκρεμα του Κρεμλίνου δεν μπόρεσε να μην δείξει τα εμφανή σημάδια κούρασης με μια τόσο μακροσκελή ομιλία. Μάλιστα πολλοί εκ των κορυφαίων αξιωματούχων του Πούτιν εθεάθησαν να χασμουριούνται.



Στιγμιότυπα από τη ζωντανή κάλυψη της ομιλίας που προβλήθηκαν από τα ρωσικά κρατικά ΜΜΕ έδειξαν ακόμη και πολλά μέλη του κοινού να κουνούν βαριεστημένα το κεφάλι τους καθώς ο Πούτιν συνέχιζε να μιλά για μία ώρα και 45 λεπτά.



Οι εικόνες από τους βαριεστημένους αξιωματούχους που παρακολουθούν τον πρόεδρό τους να φωνάζει θυμίζουν παρόμοιες σκηνές τον Σεπτέμβριο, όταν ο Πούτιν εκφώνησε ακόμα μία μακροσκελή ομιλία για να ανακοινώσει ότι η Ρωσία είχε προσαρτήσει τέσσερα εδάφη στην ανατολική και νότια Ουκρανία, παρόλο που δεν είχε τον πλήρη έλεγχο καμίας από αυτές.

Ειδήσεις σήμερα:

Super Κική: Της ασκήθηκε ποινική δίωξη - «Επαγγελματίας με ξυλοκόπησε» λέει ο άνδρας που την κατήγγειλε

Παύλος: «Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου Κωνσταντίνος-Αλέξιος»

Βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή άλλοι δυο μετά την τελευταία κατάθεση της ανήλικης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr