Στόρμι Ντάνιελς: Ανυπομονώ να καταθέσω εναντίον του Τραμπ

Στόρμι Ντάνιελς: Ανυπομονώ να καταθέσω εναντίον του Τραμπ

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι η μόνη που έχει πει την αλήθεια» τόνισε η πορνοστάρ

stormy-daniels
Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε σε συνέντευξή της που αναμένεται να μεταδοθεί σήμερα Πέμπτη ότι ανυπομονεί να καταθέσει εάν μία από τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκε εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πάει σε δίκη. 

 
Η Ντάνιελς τόνισε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι ο Τραμπ αξίζει να πάει στη φυλακή στην υπόθεση που την αφορά – αλλά ίσως για άλλα νομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει.
«Κάθε φορά που βρίσκεσαι στη δημοσιότητα είναι τρομακτικό», είπε η 44χρονη στον αρθρογράφο της Post, Πιρς Μόργκαν σχετικά με την πιθανότητα να κληθεί ως μάρτυρας. «Οπότε είναι αποθαρρυντικό, αλλά το περιμένω με ανυπομονησία», δήλωσε η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, σε ένα teaser της συνέντευξής της.

«Επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι η μόνη που έχει πει την αλήθεια». Ο Τραμπ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τον Ντάνιελς.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (4/4) σε μια πολυαναμενόμενη και ιστορική μέρα για τις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο πρώτος -πρώην- πρόεδρος που αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες.

Ο Τραμπ, κατηγορείται ότι «ενορχήστρωσε» σειρά πληρωμών προκειμένου να αποσιωπηθούν τρεις υποθέσεις που θα μπορούσαν να τον πλήξουν πριν από τις εκλογές του 2016.

Μεταξύ άλλων η ομάδα του πρώην προέδρου φέρεται να κατέβαλε 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς -με την οποία φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση- προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της. Ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν σταμάτησε να ψεύδεται», τόνισε ο εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ, καταγγέλλοντας, έπειτα από πέντε χρόνια που το γραφείο του διεξάγει έρευνα, «τη σοβαρή εγκληματική συμπεριφορά» του Νεοϋρκέζου επιχειρηματία.

Ειδήσεις σήμερα:

Αρπαγή ανήλικης στην Ομόνοια: «Το κορίτσι μπήκε μέσα στο ξενοδοχείο με μπούρκα», σύμφωνα με μαρτυρία

ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν 10 κοντέινερ με 145.000 μπουκάλια με ποτά «μπόμπες» - Δείτε βίντεο

Κολωνάκι: Καταγγελία ανήλικης πως της έδωσαν σφηνάκι με ναρκωτική ουσία και τη βίασαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης