Μελάνια Τραμπ: Επέστρεψε στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ - Βγήκαν για brunch

Το μήνυμα του πρώην Αμερικανού προέδρου προς πάσα κατεύθυνση

Η Μελάνια Τραμπ εθεάθη για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα να απολαμβάνει μαζί του πασχαλινό brunch την Κυριακή στο κλαμπ του Μαρ-α-Λάγκο.

Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα
Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από τους παρευρισκόμενους, απαθανάτισε την Μελάνια Τραμπ και τον 76χρονο πρώην πρόεδρο να περπατούν μαζί στην αίθουσα χορού του Μαρ-α-Λάγκο υπό τα χειροκροτήματα του πλήθους, με το ζευγάρι να κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι για να απολαύσει το εορταστικό γεύμα.




Ο Τραμπ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκε για τη γιορτή του Πάσχα αφήνοντας παράλληλα και τις αιχμές του: «Καλό Πάσχα σε όλους – συμπεριλαμβανομένων των ‘αδύναμων και αξιολύπητων RINOS (Ρεπουμπλικανών μόνο στο όνομα) και των ‘ριζοσπαστικών αριστερών Δημοκρατικών, σοσιαλιστών μαρξιστών και κομμουνιστών’ και άλλων που αντιτίθεται στην αυστηρότερη ασφάλεια των συνόρων και στους νόμους περί ψήφου. Καλό Πάσχα σε όλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ονειρεύονται ακατάπαυστα την καταστροφή της χώρας μας ,επειδή είναι ανίκανοι να ονειρευτούν οτιδήποτε άλλο».

Και συνέχισε: «Αυτοί που είναι τόσο ανίκανοι που δεν αντιλαμβάνονται ότι το να έχουμε σύνορα και ισχυρό τείχος είναι καλό πράγμα και το να έχουν ταυτότητα ψηφοφόρου, και την ίδια μέρα εκλογές για όλους, θα τελειώσει γρήγορα τη μαζική απάτη των ψηφοφόρων και σε όλους τους αδύνατους και παθητικούς RINOS, αριστερούς δημοκράτες, σοσιαλιστές μαρξιστές και κομμουνιστές που σκοτώνουν το έθνος μας, θυμηθείτε. Θα επιστρέψουμε».

Ο Τραμπ αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο του Μανχάταν τον Δεκέμβριο, αφού δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες περί παραποίησης επαγγελματικών αρχείων, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής 130.000 δολαρίων στην Ντάνιελς για να μην μιλήσει για την υποτιθέμενη σχέση τους, προκειμένου να μην σταθεί εμπόδιο στην προεκλογική του εκστρατεία το 2016.


Ειδήσεις σήμερα:

Καϊλή: Επιμένει στην αθώωσή της - Τη Μεγάλη Πέμπτη κρίνεται αν θα αποφυλακιστεί

Καιρός: Άστατος τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα


Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιχείρηση «Βορράς» για συσπείρωση παραδοσιακών ψηφοφόρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr