Πόλεμος στην Ουκρανία - ΗΠΑ: Το στρατιωτικό υλικό που χρειάζονται για την αντεπίθεση θα φτάσει έγκαιρα
Μακροπρόθεσμα «θα διατηρήσουμε τη ροή για να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις τους» δήλωσε ο στρατηγός Κρίστοφερ Κάβολι
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα λάβουν τη στρατιωτική βοήθεια που χρειάζονται εγκαίρως ενόψει της σχεδιαζόμενης αντεπίθεσης κατά των ρώσων εισβολέων, διαβεβαίωσε σήμερα το Κογκρέσο των ΗΠΑ ο ανώτατος διοικητής των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη.
Ο στρατηγός Κρίστοφερ Κάβολι, ο οποίος είναι επίσης ο ανώτατος διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη, ανέφερε πως το 98% των υποσχεθέντων στρατιωτικών οχημάτων έχει ήδη παραδοθεί στην Ουκρανία.
«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι έχουμε παραδώσει το (στρατιωτικό) υλικό που χρειάζονται και θα διατηρήσουμε τη ροή ώστε να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις τους», είπε ο στρατηγός Κάβολι ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου που είναι αρμόδια για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.