Την ίδια ώρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απειλείται για πρώτη φορά από πολιτικό του αντίπαλο. Για τον λόγο αυτόν, δημιουργούνται ερωτηματικά για την επιλογή του να παρακολουθήση την έκβαση των εκλογών, για πρώτη φορά, από την Άγκυρα και πιο συγκεκριμένα από τα κεντρικά γραφεία του κομματος του (AKP). Συνήθως, ο Τούρκος πρόεδρος παρακολουθούσε τις εκλογές από το γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ψηφίζει και εκεί.
Η κίνηση του αυτή προκάλεσε έκπληξη αλλά εντείνει και τα ερωτηματικά για την επιλογή του.
Here is the footage that shows Erdogan’s convoy leaving Ankara Esenboga airport pic.twitter.com/1x3mwb1Wkj
Αντίθετα, ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, που όλες οι μετρήσεις έως τώρα τον δείχνουν να προηγείται ειδικότερα εκεί, θα παρακολουθήσει από την Κωνσταντινούπολη τα αποτελέσματα.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.