Μαϊάμι: Τα «γαλλικά» υποστηρικτών του Τραμπ σε Βρετανίδα δημοσιογράφο - «Βγες έξω ηλίθια σκύλα»

Μαϊάμι: Τα «γαλλικά» υποστηρικτών του Τραμπ σε Βρετανίδα δημοσιογράφο - «Βγες έξω ηλίθια σκύλα»

Επεισόδιο στο κουβανέζικο εστιατόριο όπου ο Τραμπ κέρασε για τα 77α γενέθλιά του - Νωρίτερα είχε αφεθεί ελεύθερος αφότου αρνήθηκε τις 37 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν

miami-xr2
Αποδέκτης υβριστικών σχολίων έγινε η Σόφι Αλεξάντερ, δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου «Sky News», από ένθερμους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, όταν στη διάρκεια συγκέντρωσης σε γνωστό εστιατόριο του Μαιάμι, έσπευσε να του κάνει την ακόλουθη ερώτηση στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ: «Είστε έτοιμος για τη φυλακή;».

Η ερώτηση της Βρετανίδας δημοσιογράφου εξόργισε τόσο πολύ τους υποστηρικτές του Τραμπ, που ένας εξ αυτών, δεν δίστασε να της πει κατάμουτρα φωνάζοντας: «Βγες έξω ηλίθια σκύλα».


Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Σόφι ήταν παρούσα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο διάσημο κουβανέζικο εστιατόριο «Versailles» στο Μαϊάμι.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει αθώος κατά την απολογία του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο.
miami-xr

Η Βρετανίδα δημοσιογράφος Σόφι Αλεξάντερ μοιράστηκε με τους ακολούθους της το περιστατικό στο Twitter, γράφοντας:

«Μόλις με πέταξαν έξω από το εστιατόριο «Versailles» στο Μαϊάμι επειδή ρώτησα τον πρώην πρόεδρο Τραμπ αν είναι έτοιμος να πάει στη φυλακή... Ένας άνδρας μου φώναξε κατάμουτρα ''ηλίθια σκύλα'' ενώ άλλοι με αποκάλεσαν ''προδότρια''... Δεν φώναξα ότι ο Τραμπ θα πάει φυλακή. Εγώ ρώτησα: ''Είστε έτοιμος να πάτε φυλακή; Έκανα μία απολύτως θεμιτή ερώτηση''».

Η ανάρτηση της Βρετανίδας δημοσιογράφου συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές με την ίδια να ευχαριστεί όλους όσοι έσπευσαν να την βοηθήσουν να βγει από το εστιατόριο «με απόλυτη ασφάλεια».

Το κουβανέζικο εστιατόριο ήταν γεμάτο από υποστηρικτές του Tραμπ που του είπαν τραγουδώντας «Χρόνια Πολλά», καθώς ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έγινε 77 ετών.

«Φαγητό για όλους!», φώναξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την πρώτη στάση του μετά την εμφάνισή του στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μαιάμι.

Ειδήσεις σήμερα:

Κήρυγμα μίσους από τον Νατσιό της ΝΙΚΗΣ μετά το ναυάγιο στην Πύλο

«Έβλεπα μόνο άντρες στη θάλασσα, γυναίκες και παιδιά ήταν κλειδωμένοι»: Συγκλονίζει ο διασώστης στην Πύλο

Τριήμερη κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» και πότε

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023
Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης