Τέλος στην έντυπη έκδοσή της βάζει η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτπου ανήκει στον Όμιλο Demirören Media.
Η αναστολή της έκδοσης θα γίνει στο τέλος του μήνα, όπως μεταδίδει ο τουρκικός Τύπος. Ωστόσο, το ειδησεογραφικό μέσο θα συνεχίσει στην ψηφιακή του μορφή.
Παράλληλα, ο όμιλος Demirören Media αποφάσισε να κάνει περικοπές στις εφημερίδες Χουριέτ και Πόστα.
Η Μιλιέτ μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας άρχισε να εκδίδεται από το 1950.Για πολλά χρόνια το πρόσωπο που άφησε το στίγμα του στην εφημερίδα ως αρχισυντάκτης ήταν ο Αμπντί Ιπεκτσί ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 1979, από τον Μεχμέτ Άκτζα , ο οποίος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’.
Τα τελευταία χρόνια τα έντυπα του Ομίλου, ακολουθούν καθαρά φιλοκυβερνητική γραμμή.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.