Σε μια απαράδεκτη πρόκληση προχώρησε ο δήμος της Σμύρνης, που έδωσε άδεια για τη διεξαγωγή πάρτιηλεκτρονικής μουσικής μέσα στον Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Βουκόλου.
Το πάρτι, που έγινε χθες, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα της Σμύρνης.
Ο συγκεκριμένος ναός, όπως μετέδωσε και ο ΣΚΑΪ, έχει ιστορική αξία, ενώ η ιδιοκτησία του ανήκει στον δήμο. Επικρίσεις υπάρχουν και από τα τουρκικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, καθώς ο δήμος Σμύρνης ανήκει στην αντιπολίτευση του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctwlwuv84kuh)
Πολλές φορές έχει παραχωρηθεί στην Μητρόπολη Σμύρνης για λειτουργίες ενώ μέσα στην εκκλησία έχουν γίνει πολλές σοβαρές εκθέσεις, σε αντίθεση με τη χθεσινή βραδιά, που ο ιστορικός ναός μετατράπηκε σε χώρο διασκέδασης.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας