ΗΠΑ: Η αντίδραση του Μπάιντεν στην φωτογραφία σύλληψης του Τραμπ - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Η αντίδραση του Μπάιντεν στην φωτογραφία σύλληψης του Τραμπ - Δείτε βίντεο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απαθανατίστηκε να κοιτάζει αγέλαστος την κάμερα στη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε αργά την Πέμπτη

Collage_Maker-26-Aug-2023-01-20-AM-9143
Ο Τζο Μπάιντεν την Παρασκευή επικρότησε την φωτογραφία σύλληψης του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι ο προκάτοχός του στην αμερικανική προεδρία είναι ένας «όμορφος τύπος».

 «Το είδα στην τηλεόραση. Όμορφος άντρας", είπε χαμογελώντας ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη φωτογραφία σύλληψης (mug shot) του μεγάλου πολιτικού του αντιπάλου.



Κλείσιμο
Ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε την Πέμπτη (24/8) ο πρώτος νυν ή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που υποβλήθηκε στη νομική διαδικασία σύλληψης, φωτογράφισης, λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων και κρατήθηκε για 20 λεπτά σε φυλακή της Ατλάντα με την κατηγορία της συνωμοσίας για την ανατροπή του αποτελέσματος των εκλογών του 2020 στη Τζόρτζια.

Αφού πλήρωσε εγγύηση 200.000 και αφέθηκε ελεύθερος ανάρτησε στο X (πρώτη Twitter) την ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη σύλληψή του στο κρατητήριο του δικαστηρίου της κομητείας Φούλτον.



«Επέμειναν σε μια φωτογραφία σύλληψης και συμφώνησα να το κάνω», είπε ο Τραμπ στο Fox Digital μετά το γεγονός. «Αυτή είναι η μόνη φορά που έχω κάνει ποτέ mug shot», παραδέχθηκε ο 77χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.


Ειδήσεις σήμερα

Λέρος: Οι ολονύχτιες προσπάθειες των γιατρών για να σώσουν τον επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί

Φωτιά στον Έβρο: Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές των 18 μεταναστών που βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς

Μάικλ Τζόρνταν: «Οργώνει» τη Μεσόγειο με γιοτ 80 εκατ. δολαρίων που έχει και γήπεδο μπάσκετ! - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης