Μεγάλη Βρετανία: Μουσουλμανικός γάμος στο Μπόλτον μετατράπηκε σε ρινγκ - Δείτε βίντεο

Μεγάλη Βρετανία: Μουσουλμανικός γάμος στο Μπόλτον μετατράπηκε σε ρινγκ - Δείτε βίντεο

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση εναντίον αστυνομικού

muslims_1
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο όπου μία γαμήλια δεξίωση μέσα σε δευτερόλεπτα καταλήγει να μετατραπεί σε ρινγκ. Στο βίντεο φαίνονται οι καλεσμένοι να δέχονται γροθιές ενώ άλλοι εκσφενδονίζουν καρέκλες στις οποίες λίγο πριν κάθονταν και απολάμβαναν το φαγητό τους. Το συμβάν σημειώθηκε στις 24 Αυγούστου στο Regent Hall στο Μπόλτον της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια μουσουλμανικής γαμήλιας τελετής ένας άνδρας πλησίασε έναν καλεσμένο και χτύπησε το καπέλο του. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει καυγάς. Μάλιστα οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος θεωρείται ως ύποπτος για την επίθεση που δέχθηκε ένας από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι καλεσμένοι, κυρίως μεσήλικες άνδρες, φαίνονται να ρίχνουν γροθιές, ενώ ο άνδρας που ξεκίνησε τον καυγά δέχεται επίθεση με ένα κοντάρι. Ένα λευκό πανί που χώριζε τους άνδρες και τις γυναίκες σκίστηκε επίσης, ενώ έσπασαν τραπέζια και καρέκλες.


Κλείσιμο
Παράληλλα ακούγονται κραυγές καθώς κάποιοι από τους παριστάμενους προσπαθούν να σταματήσουν τον καυγά ενώ φαίνονται άλλοι να τρέχουν απεγνωσμένα προκειμένου να κρυφτούν. Ένας άλλος καλεσμένος φαίνεται να αρπάζει ένα κοντάρι και να χτυπάει κάποιον, ενώ ένα άλλο άτομο εκτοξεύει μια καρέκλα και επιτίθεται σε έναν άνδρα. Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της νύφης και του γαμπρού οι οποίοι κοιτούσαν αποσβολωμένοι το περιστατικό...

muslims_2




Ειδήσεις σήμερα:

Το δις εξαμαρτείν από το ΝΑΤΟ: Το στρατηγείο της Σμύρνης συγχαίρει την Τουρκία για τη Μικρασιατική καταστροφή

Τραγωδία στην Τήνο - Παππούς 3χρονου που πνίγηκε από σταφύλι: Ήταν με τη νταντά, δεν είχε πρόβλημα υγείας

Τροχαίο δυστύχημα στο Μοσχάτο - Νεκρός 65χρονος που παρασύρθηκε από περιπολικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης